Хари Стайлс ще инвестира в нова детска градина

Фото кредит: Getty Images

Хари Стайлс ще инвестира в нова детска градина

Фото кредит: Getty Images
Сподели

Хари Стайлс, представи своята нова инвестиция – този път не в света на музиката, а в образованието и детското развитие. Миналата година певецът закупи сграда в Мейдстоун, Англия, на стойност 3,8 милиона британски лири.

Сградата, която изпълнителят закупи е била използвана преди като офис помещение и сега ще бъде преобразена в учебно-възпитателно заведение за малки деца, пише „Daily Mail“. Тази инвестиция не само обогатява портфолиото на Стайлс като предприемач, но също така и създава възможности за образование и развитие на малки деца в областта на Мейдстоун.

След като закупи имота, Хари Стайлс се очаква да

генерира значителни приходи

като наемодател на новото учебно заведение. Този ход се явява разумна инвестиция за младия музикант.

Според източник, „сградата е абсолютно впечатляваща“ и лесно може да бъде адаптирана от офис помещение в детска градина. Това представлява идеална възможност за съчетаване на функционалност и красота, като се предоставя на децата модерно и удобно образователно пространство.

Хари Стайлс не само е успешен в музикалния свят, но и се радва на голяма популярност в холивудската филмова индустрия. Слуховете около това дали той ще бъде следващият Джеймс Бонд също се разглеждат сериозно. Той би могъл да бъде изпълнител на тематичната песен за предстоящия филм за Джеймс Бонд. Това би дало още по-голяма известност на проекта.

Уилям Каджани, политически анализатор в „Star Sports“, заяви: „Тъй като следващият филм за Джеймс Бонд се обсъжда все повече и повече, изглежда все по-вероятно Хари Стайлс, едно от най-големите имена в музикалната индустрия, да бъде гласът, който ще чуем в началните заглавия на следващия филм“. През годините трикратният носител на „Грами“ е показвал не веднъж многобройните си таланти и успехи в различни области, а това го прави подходящ за ролята.

Фото кредит откриваща снимка: Getty Images

Актуално

Избрано за вас