„Открий своя глас“ със семинар

„Открий своя глас“ със семинар

Сподели

Открий своя глас“ е практически семинар, на който сте поканени от актьора – импровизатор Константин Кучев. Ще се проведе на 16 март.

По време на него ще имате възможност да творите и най-вече ще се забавлявате с гласа си в отворена и приятелска среда. Акцентът е върху свободното изразяване чрез пеене, без страх и напрежение, без налагане на ограничаващи модели.

Кое блокира нашия глас? Кое пречи да пеем така, както бихме искали? Най-често причините са психологически. Повечето хора, които се страхуват да пеят, си спомнят как преди години близък човек от семейството или учител им е подметнал, че не могат да пеят. Има хора, които живеят с тази травма цял живот.

Да

преодолеем този страх

и да променим представата си за нашия глас и неговото звучене е напълно постижимо за всеки човек – защото всеки от нас е роден с уникален глас. В наши ръце е да го открием„, споделя импровизаторът Константин Кучев.

По време на уъркшопа ще се упражнявате за дишане и ще се разпявате, за да разширите възможностите на гласа си. Ще търсите вашето собствено и неповторимо звучене – индивидуално и групово. Ще се научите да се изразявате пълноценно с гласа си навсякъде и във всяко обкръжение.

Ще можете да създавате текст и музика.

Ще играете с гласа си, за да откриете и освободите неговите неподозирани възможности. А и ще създател нови приятелства в среда без конкуренция и оценяване, среда на свободно творческо вдъхновение и развитие.

Константин Кучев е композитор, певец и мултиинструменталист. Автор на музика за театър и филми и участник в музикалните формати “Основни ветрове”, “Музикална лаборатория за Човека”, „Дървото на Влюбените“ и други. Константин обича да твори и импровизира заедно с хора от всички възрасти и култури, търсейки единството в универсалния език на музиката.

Той води курса и практическите семинари „Открий своя глас“ за десета поредна година, помагайки на записалите се да освободят потенциала и изразителността на гласа си.

Записвания за семинара се правят онлайн на имейл адреса [email protected] или на телефон: 0887251852.

Актуално

Избрано за вас