Тревър Ноа ще води наградите „Грами“ за четвърти път

Снимка: MICHAEL SCHWARTZ/CBS VIA GETTY

Тревър Ноа ще води наградите „Грами“ за четвърти път

Снимка: MICHAEL SCHWARTZ/CBS VIA GETTY
Сподели

2024 г. вече се очертава да бъде изключително успешна за Тревър Ноа. 40-годишният комик и бивш водещ на „Дейли шоу“ не само ще бъде водещ на церемонията по връчването на наградите „Грами“ за четвърта поредна година, но и е номиниран за най-добър комедиен албум за заглавието си „I Wish You Would“.

„Ще бъда водещ на наградите „Грами“. Развълнуван съм от това“, заяви Ноа в своя подкаст What Now? With Trevor Noah.

„Това е много забавно. Наслаждавам се на наградите, защото мога да гледам шоуто, а след това да го преживея и коментирам лично“, изтъкна още той.

Ноа има шанс да се превърне във втория водещ на „Грами“, който печели награда в същата вечер, в която . Първият е Кени Роджърс, който печели наградата за най-добро мъжко кънтри вокално изпълнение за „The Gambler“ през 1980 г. Това сочат данни на Billboard.

Ноа получи първата си номинация за Грами през 2020 г. за албума си „Son of Patricia“, който беше номиниран в категорията за най-добър комедиен албум, предаде списание People.

Звездата набира своята популярност, благодарение на The Daily Show на Comedy Central в периода 2015-2022 г. През 2017 г. той спечели „Еми“ за ролята си в предаването The Daily Show – Behind the Scenes.

66-ите награди „Грами“ ще се излъчват на живо от Crypto.com Arena в Лос Анджелис.

Актуално

Избрано за вас