50 Cent: На Дрейк му хвърлят сутиени. Какво получавам аз?

50 Cent: На Дрейк му хвърлят сутиени. Какво получавам аз?

Сподели

50 Cent заяви, че иска да бъде третиран като Дрейк и също да бъде замерван със сутиени на сцената. Рапърът сподели хумористичен видеоклип в Инстаграм в сряда, за да изрази „завистта си“ към начина, по който публиката се отнася с Дрейк по време на концертите му.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 50 Cent (@50cent)

50 Cent беше заснет да се шегува с екипа си зад кулисите на едно от шоутата си в рамките на турнето „The Final Lap“. Той помоли екипа си „да се отнасят с него като с Дрейк“. Всичко това се случва, докато носи тениска, на която е

отпечатана обложката на албума на Дрейк „Dark Lane Demo Tapes“

„На Дрейк му хвърлят сутиени. Какво получавам аз? Може ли да отидете да вземете няколко от феновете на Дрейк?“, каза рапърът, докато екипът му започва да се смее. След това изпълнителят на „In Da Club“ продължава да казва, че в началото на кариерата му са му хвърляли сутиени по същия начин.

После се вижда как 50 Cent върви по коридора зад сцената и спира член на екипа, който подрежда документи на бюрото, като го пита какво прави. „Излагам сетлиста“, се чува да казва той.

„Това е твоя грешка“, отговаря 50 Cent. И допълва: „Можем ли да координираме продукция, която е достатъчно гореща, за да получавам сутиени всяка вечер като Дрейк?“

Фото кредит: TikTok/bootyguzzler

В края на видеото друг член на екипа се приближава до рапъра, за да му каже, че е време да се качи на сцената.

„Вече съм на сцената? Благодаря, че ми помогнахте. Най-накрая се отнасяте с мен като с Дрейк“, казва рапърът.

Напоследък феновете на Дрейк попадат в заглавията на вестниците. Причината е, че непрекъснато подхвърлят на рапъра бельо, докато той изпълнява концертите си от турнето „It’s All A Blur“. Миналата седмица бащата на Дрейк се присъедини към тенденцията и се пошегува със сина си, като хвърли по него огромен розов сутиен по време на изпълнение, съобщава ET Online.

Фото кредит откриваща снимка: PRINCE WILLIAMS/GETTY IMAGES | PRINCE WILLIAMS/WIREIMAGE

Актуално

Избрано за вас