Ерос Рамацоти показа внука си

Фотокредит: Reporters

Ерос Рамацоти показа внука си

Фотокредит: Reporters
Сподели

Ерос Рамацоти  показа внука си с трогателна снимка в Instagram. В кадъра италианската супер звезда позира с първата си съпруга Мишел Хунцикер.

Когато Чезаре, „императорът”, повика, баба и дядо тичат!!!”, написа под снимката бившия супер модел. 

Дори и през екрана личи, че бившите партньори са изключително щастливи в компанията на

Чезаре Аугусто, който се роди в клиника в Швейцария на 30-ти март

Не се знае дали Рамацоти за първи път държи малкия, тъй като през последните месеци обикаля Европа на турне, което преди броени дни го доведе и в София.  Чезаре е син на най-голямата му дъщеря Аурора, влогър и модел.

Фотокредит: Instagram/Мишел Хунцикер

Бащата на може би едно от най-популярните бебета в момента е Гофредо Черца. С Аурора са влюбени и щастливи вече пета година.

Феновете на Рамацоти не пропуснаха да отбележат в коментарите под снимката своите искрени съжаления, че певецът не се е събрал отново с първата си съпруга. Множество от почитателите на италианеца с меден глас бленуват по деня, когато двойката ще обяви рестарт на отношенията си. След

раздялата на Хунцикер с втория й съпруг

и фактът, че Рамацоти отдавна е прекратил взаимоотношенията си с втората си жена, феновете започнаха да спекулират за потенциалното им ново начало като двойка. 

Тази любовна история в момента изглежда невъзможна, тъй като певецът от няколко месеца се среща с 25 години по-младата от него Далила Джелсомино.

Актуално

Избрано за вас