Реквизитор от „Откраднат живот“ за случая Вергов/Димитрова: „Колегите явно имат амнезия“

SONY DSC

Реквизитор от „Откраднат живот“ за случая Вергов/Димитрова: „Колегите явно имат амнезия“

SONY DSC
Сподели

Ако сте решили, че сагата имало ли е или не насилие на снимачната площадка на „Откраднат живот“, е приключила – лъжете се. Разискванията по темата продължават активно във Facebook профила на Диана Димитрова, която отстоява позицията си на жертва на ритниците на Юлиан Вергов преди 7 години.

След като над 30 човека от екипа на продукцията опровергаха  твърдения на Димитрова,

се появиха два контра контра отговори от реквизитори

В публикацията в социалните си мрежи, Михаил Чехларов обявява открито, че „колегите от сериала очевидно имат амнезия“.

„Как ще завърши историята, не зная, но са ми любопитни мотивите на колегите и внезапната им амнезия, които са позволили да ги включат в това писмо. До тук сме трима, които имаха доблестта да не „забравят“ удобно. Надявам се и други да размислят.“, се казва още в официалното изявление на Чехларов. Той е работил в продукцията на Евтим Милошев след описания от Димитрова случай на насилие, но по думите му малко след това негови колеги са му разказали подробно за инцидента.

Каква е причината тогава останалите подписали се в подкрепа на Вергов,

да скриват истината, както той твърди, остава неясна. Всички 31 души твърдят, че не са виждали следи от побой над актрисата. В допълнение и, че никога не се е налагало снимките на сериала да прекъсват заради нейното влошено състояние.

Малко след поста на Михаил Чехларов, камера асистент в „Откраднат живот“ също защити думите му.

Диана Димитрова сподели съобщението му с кратък коментар: „истината винаги избива със страшна сила“.

Ако сте пропуснали епизод от мълниеносната сила на конфликта: в края на миналата година, Диана Димитрова разказа във фейсбук и в интервю по bTV, че е била

пребита жестоко от колега

Първоначално тя не назоваваше неговото име, но стана ясно, че става въпрос за Юлиан Вергов. След като прокуратурата се самосезира, Димитрова даде показания и започна проверка. Заключението бе, че

няма достатъчно данни за повдигане на обвинение.

Самият Вергов след това излезе с изявление, че между тях е имало леко спречкване по повод съобщения, които актрисата е пращала до дъщеря му след аферата им. Той отрича да е нанасял побой на Диана Димитрова.

Актуално

Избрано за вас