Венсан Касел махна снимките на жена си от социалните мрежи

Венсан Касел махна снимките на жена си от социалните мрежи

Сподели

Опасенията за крах във взаимоотношенията или дори окончателна раздяла между Венсан Касел и съпругата му Тина Кунаки, стават все по-реалистични. Макар, че ни се иска да вярваме в добрия хепи енд, връзката на 56-годишния актьор и 30 години по-младата моделка изглежда не е на тези честоти.

Допълнителен повод в тревогата, че красивата двойка е разделена е и фактът, че

Венсан Касел е изтрил всички снимки на горещата хубавица от социалните си мрежи

Източници на западните медии споделят, че „Тина е съкрушена“, въпреки, че до този момент няма официално изявление и от двамата.

„Често хората се разделят защото всичко се обърква – те просто забравят какво ги е свързвало. Аз се опитвам да задържа тъкмо това, което ни е свързвало“, разкри подробности преди време Тина по отношение на брака си с французина. По всичко обаче личи, че

двамата с Венсан са се разминали в разбиранията си

по темата. Съпрузите не са засичани от седмици заедно, а липсата на фотографиите на Тина от Инстаграм профила на актьора навеждат на мрачни мисли.

Именно Инстаграм преди 7 години беше мястото, което Тина и Венсан избраха, за да покажат публично любовта си. От общата им снимка, стана ясно, че

Касел е забравил бившата си Моника Белучи, благодарение на 19 годишната Тина

Моника Белучи и Венсан Касел бяха една от най-красивите светски двойки в продължение на близо 15 години. Имат две дъщери: Дева на 18  и 12-годишна Леони. С Тина Кунаки звездата от „Необратимо“ сключи брак през 2018 г. Дъщеря им Амазония се роди през април 2019 г.

Последният път, когато Венсан е харесал някоя от зашеметяващите снимки на съпругата си в Инстаграм е с дата 17 февруари. Тина, която неотдавна беше видяна сама на футболен мач в Париж, също не е споделяла свои снимки с Венсан от седмици.

Актуално

Избрано за вас