Брой до… 7 с Александър Тонев

Брой до… 7 с Александър Тонев

Сподели

Брой до 7… Истината винаги се изрича на един дъх. Като в таен дневник, училищен лексикон или писмо до любимия човек. Кратко и ясно, без заобиколки и усукване.

Ние вярваме, че всеки човек носи в себе си едно непораснало дете, което иска на един дъх да си каже всичко, което чувства и мисли точно в този момент. Затова с нашата рубрика „Брой до 7…“ всяка седмица ще ви срещаме с любимите ни герои – от театъра, киното, музикалната сцена, изложбената зала… Всички онези, които обичаме от сърце и винаги е малка радост дори само да се докоснем до тях. А когато честно, прямо и в очите се престрашат да минат през предизвикатеството „Брой до 7…“ винаги резултатът е УАУ.

Днес пред вас, за да отговори честно на нашите въпроси застава Александър Тонев:

– НИКОГА НЯМА ДА…
А: Лъжа или да се опитвам да лъжа. Никога не искам да лъжа себе си. Може би лъжа. Но това е нещо, което се стремя никога да не правя.

– ТАЗИ ГОДИНА НАУЧИХ, ЧЕ…
А:  Човек трябва да се радва на живота и на всяко нещо, което прави. И че то се получава, когато се радваш, че го правиш.

– КОГАТО ПОГЛЕДНА В ОГЛЕДАЛОТО ВИЖДАМ…
А: Аз не се харесвам много. И може би заради това често се гледам в огледалото. Имахме един преподавател – Николай Михайлов. Той ни преподаваше по психология на творчеството и казваше, че хората, които се гледат често в огледалото очакват да видят някой друг. Може би затова станах актьор… Какво виждам? Не винаги виждам хубави неща. Понякога си казвам, че съм красив и се чувствам приятно, когато се виждам така. (смее се)

– РАЗБРАХ, ЧЕ СЪМ ПОРАСНАЛ, КОГАТО…
А: Не знам кога е… Може би с раждането на дъщеря ми. Не знам дали точно това е събитието, но се надявам, че съм пораснал. Имам нужда да се чувствам пораснал.

– НЯМА ДА СЕ ПРИМИРЯ С…
А: Лошите страни в себе си.

– ИСТИНСКИ СВОБОДЕН СЕ ЧУВСТВАМ, КОГАТО…
А: Мечтая. Когато се случва магията на сцената. Когато съм с приятелите си. Когато съм със семейството си. Когато съм спокоен.

– НЕ ОБИЧАМ ДА…
А: Да не обичам.

– СЕГАШНОТО СЪСТОЯНИЕ НА ДУХА МИ Е…
А: Добро.

– ГРЕШКА, КОЯТО БИХ ПРОСТИЛ…
А: Когато човекът срещу мен… Не знам, може би се опитвам да простя почти всяка грешка. Опитвам се да прощавам грешките на хората и своите.

– ЩЕ ГЛЕДАМ 7ARTS.BG, ЗАЩОТО…
А: Много малко знам за вас и искам да се ограмотя.

Актуално

Избрано за вас