Въпреки коварното заболяване: Селин Дион решена да се завърне на сцената

Снимка: Foc Kan/WireImage/Getty Images

Въпреки коварното заболяване: Селин Дион решена да се завърне на сцената

Снимка: Foc Kan/WireImage/Getty Images
Сподели

Селин Дион се фокусира върху семейството си и бъдещето, тъй като продължава да живее с коварното си заболяване.

Легендарната изпълнителка отбеляза Международния ден за повишаване на осведомеността за синдрома на скованата личност с публикация в Instagram. В нея обърна внимание на автоимунното си заболяване, заявявайки, че то „е едно от най-трудните преживявания в живота ми“.

Дион добави, че остава

„решена един ден да се върне на сцената

и да живее възможно най-нормално“.

С публикацията си певицата опитва да насърчи и подкрепи на всички онези по света, които са били засегнати от заболяването.

„Искам да знаете, че можете да го направите! Ние можем да се справим!“, завършва тя.

Снимка на Дион и тримата ѝ синове – Рене-Шарл и близнаците Нелсън и Еди, придружаваше прочувственото ѝ послание. Певицата споделя трите си деца с покойния си съпруг Рене Анжелил, който почина през 2016 г.

Синдромът на скованото лице (SPS) е рядко неврологично заболяване, което причинява

спазми и мускулна скованост,

с повишена чувствителност към дразнители като звук, светлина и емоционален стрес, поясняват от Националния институт за неврологични разстройства и инсулт.

Дион сподели за диагнозата си за пръв път през 2022 г., припомня CNN. Оттогава тя е прекратила своите турнета и изпълнения на живо. Предстоящият документален филм за изпълнителката на „My Heart Will Go On“, който ще се излъчва по Prime Video, ще документира пътя ѝ обратно към сцената.

Актуално

Избрано за вас