Актрисата Искра Донoва стана майка на момче

Снимка: Цветан Игнатовски / Инстаграм

Актрисата Искра Донoва стана майка на момче

Снимка: Цветан Игнатовски / Инстаграм
Сподели

Актрисата Искра Донова, известна от телевизионния екран с ролите си в „Скъпи наследници“ и „Братя“, сподели щастливата новина, че е станала майка на момченце.

„Не вярвам в любовта от пръв поглед, НО на 07.02.2024г. се появи той и всичко затихна за да запечатам този най-красив и дълго чакан миг. Добре дошъл, Йоан!“, пише радостната майка в Инстаграм.

Един от първите коментирали под поста бе нейният колега Юлиан Вергов. Двамата си партнират във филма „Петя на моята Петя“.  Той написа: „Честито, комшу!“.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Iskra Donova (@iskradonova)

В началото на октомври Донова обяви със снимки на бременното ѝ коремче, че е в очакване на първородното си дете. „Много съм мислила за първата среща с бъдещото ни дете. Всеки път, когато се замисля за този момент, мога да се разрева. Мисля, че ще бъде най-щастливият миг в живота ми, и нямам търпение да се случи“, сподели тя в емоционален разговор в предаването „Търси се“.

Искра тогава разкри още, че бебето идва след дълга 5-годишна борба да стане майка. Най-близките хора, които са преминавали през този път с нея били актрисите Деляна ХаджиянковаЕлизабет Радева и Йоана Темелкова.

Екипът на Art Portal честити на младото семейство!

Актуално

Избрано за вас