„Малкълм“ развел родителите на Франки Мюниц

Снимка: GABE GINSBERG/GETTY IMAGES

„Малкълм“ развел родителите на Франки Мюниц

Снимка: GABE GINSBERG/GETTY IMAGES
Сподели

Франки Мюниц направи сърцераздирателна изповед във вторник в епизода на австралийското предаване I’m A Celebrity … Get me out of here!

38-годишната звезда от популярния ситком „Малкълм“ се просълзи, след като беше попитан как това, че е бил дете актьор, се е отразило на семейството му.

Той започва да участва в хитовия комедиен сериал от 11-годишен, пише edna.bg. Кариерата му обаче отчасти е отговорна за разпадането на брака на родителите му.

Мюниц разказва, че заради снимките на сериала е трябвало да замине за Ел Ей. „Аз и майка ми отидохме, но сестра ми остана с баща ми в Северна Каролина“, каза той.

„Но

майка ми и баща ми се разведоха

през това време. Така че в този смисъл е някак тъжно да си помисля, че това наистина раздели семейството“, продължи той.

„Не знам колко положително беше това за семейството. Не бях част от него, откакто навърших 11, защото тогава си тръгнах“, добави Франки.

Признанието на бившия актьор идва малко след като той призна, че е подсигурен за цял живот, защото е

успял да се пенсионира още като тийнейджър

заради приходите си от „Малкълм“ и все още получава чекове от повторения на сериала в чужбина.

Миналата седмица Мюниц изтъкна, че е имал умопомрачителните 40 милиона долара, когато е бил на крехката възраст от 19 години.

„Аз съм невротично мотивиран. Винаги съм работил, откакто бях на осем години. Не знам как просто да бъда в момента и да не съм фокусиран върху това, което ще правя след това“, споделя той за себе си.

Според The ​​Daily Telegraph до края на излъчването на шоуто Мюниц е печелил приблизително 230 000 австралийски долара на епизод.

Колкото и да беше успешен обаче, звездата остави настрана холивудската си кариера и признава, че не съжалява изобщо за това. Той избра да се съсредоточи върху автомобилните рали състезания, а също така за кратко беше барабанист на група, наречена You Hang Up.

Актуално

Избрано за вас