Бившият мъж на Бритни Спиърс поиска увеличение на издръжката за синовете им

Фото кредит: Allen Berezovsky/WireImage

Бившият мъж на Бритни Спиърс поиска увеличение на издръжката за синовете им

Фото кредит: Allen Berezovsky/WireImage
Сподели

Бившият мъж на поп икона Бритни Спиърс, Кевин Федърлайн, е решен да се обърне към съда, искащ увеличение на издръжката за двете им деца с 20 000 долара, съобщи TMZ.

Според докладите, причината Федърлайн да се обърне към юридическите институции е свързана с факта, че „договорът“, който той е подписал с Бритни, не предвижда отглеждането на децата да е изцяло от негова страна. Въпреки това, в последните години Спиърс не е поддържала активен контакт с момчетата. Главната грижа за тях пада върху Федърлайн.

Източници, близки до ситуацията, разкриват, че в момента Кевин

получава месечна издръжка от 40 000 долара

за синовете им – Джейдън Джеймс и Шон Престън. Тази сума била определена на базата на предположението, че всеки от родителите прекарва по 50% от времето си с децата.

Със становището на Федърлайн се зачита и фактът, че Шон Престън ще навърши 18 години след няколко седмици. Това значи, че издръжката за него ще спре. Въпреки това, издръжката за Джейдън продължава до 2025 година, когато той завършва гимназия.

Въз основа на това, Кевин иска увеличение на издръжката с 20 000 долара. Този размер може да се промени, ако той успее да докаже в съда, че се нуждае от повече средства за грижите на сина му.

Миналият месец Федърлайн се премести да живее в Хаваи заедно с двете си деца. Въпреки промените в живота им, той настоява синовете му да поддържат връзка с майка си, Бритни, въпреки че, според TMZ, не са я виждали повече от две години.

Фото кредит откриваща снимка: Allen Berezovsky/WireImage

Актуално

Избрано за вас