Йоана от „Х Фактор“ стана майка на момиченце

Йоана от „Х Фактор“ стана майка на момиченце

Сподели

Изпълнителката Йоана Димитрова, чието име нашумя след като стигна до финала на музикалното предаване „Х Фактор“ стана майка на момиченце. Щастливата новина съобщи самата тя в социалните мрежи вчера вечерта. Малката принцеса носи името Алая и се е появила на бял свят на 09.08.

Вчера Йоана публикува поредица от снимки, в които показа на последователите как са преминали последните часове преди появата на бебчето и след това.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Yoana (@yoanaadimitrowa)

„На първата снимка държа продължението на нашия живот, това което остава след нас… Един малък, човек, който ще се постараем да възпитаме добре“, пише тя. В поста е отбелязан таткото на Алая и годеник на Йоана – Леонид, който определя като най-голямата подкрепа.

Във втората снимка певицата благодари за топлото отношение на лекарите, поддържали бременността ѝ и спомогнали за появата на дъщеричката ѝ.

„Третата снимка е от вчера… Ден преди операцията. Толкова не съм се притеснявала и страхувала може би никога, колкото вчера вечерта… Плаках, мислих, плаках мислих и така до 5 сутринта…“, споделя Йоана.  И допълва: „Четвъртата снимка е от днес сутринта… Тъй като не ми бяха останали сълзи, просто стисках зъби, сбогувах се с корема ми и чаках да ме извикат, за да преживея един от кошмарите ми, а именно да легна на операционна маса за първи път… Нямаше нищо страшно, не болеше, всъщност не усещах нищо… Мина супер бързо и осъзнах, че всички страхове си ги създаваме само и единствено ние самите… Сега се чувствам много по-силна! Жените сме голяма работа!“

Под поста се появиха куп честитки от колеги, приятели и фенове на Йоана. Сред тях са DARA, Mихаела Маринова, Лидия, Десита, Гери-Никол, Александра Петканова, Маги Джанаварова, Евгения Джаферович и др.

Честито на Йоана и цялото семейство от екипа на Art Portal News!

Актуално

Избрано за вас