Мария Бакалова обеща разказ на „Пощенска кутия за приказки“

Мария Бакалова обеща разказ на „Пощенска кутия за приказки“

Сподели

Най-разпознаваемата българска актриса в Холивуд Мария Бакалова обеща да се включи със своя история в следващо издание на „Пощенска кутия за приказки“. Това се случи по време

на представяне на сборника „Виж сега, моето момиче“

в неделя вечерта в столичен клуб. Звездата от „Борат“ бе специален гост на събитието на Гери Турийска, в което всеки от разказите бе прочетен от популярно лице.

Честта да „одушеви“ с гласа си една от творбите имаше Ваня Щерева, която познава Мария от дете. Бакалова е изключително

близка приятелка с дъщеря й Мила Роберт още от студентските им години в НАТФИЗ

През по-голямата част от вечерта българката с номинация за „Оскар“ бе в компанията на Щерева и на приятелят си Валери Григоров.

Бакалова обяви връзката си със сина на шампионката ни по стрелба Мария Гроздева навръх Свети Валентин. През последните два месеца

тя снимаше филм в Солун

и все още се наслаждава на времето, прекарано с близки хора на родна земя.

Пред NOVA  Бакалова и Григоров проговориха за пръв път за любовта си.  „Случи се по време на работа.“, сподели Валери. Засичат на снимачната площадка на филм с участието на Мария, в който той е каскадьор.

„Той е най-доброто момче на света!“

категорична е Бакалова.

Двамата присъстваха на ревю, по време на което на подиума се качиха много известни жени, изявяващи се в различни поприща. Една от тях беше майката на Валери – Мария Гроздева.

„Беше страшно хубаво. Мисля, че жените трябва да бъдат отпразнувани не само през месец март, а всеки Божи ден. Това беше празненство на красотата, елегантността и успеха. Всички тези жени са постигнали страшно много. Аз разсъждавам по тибетската система, според която възрастта е без значение. А и възрастта е мъдрост“, коментира актрисата.

 

 

Фотокредит: Петър Димов за „Пощенска кутия за приказки“

Актуално

Избрано за вас