Мария Бакалова откри Aniventure Comic Con 2023

Мария Бакалова откри Aniventure Comic Con 2023

Сподели

Актрисата, прославила България в Холивуд, Мария Бакалова откри мащабния фестивал Aniventure Comic Con. Събитието се провежда в Интер Експо Център и е подходящо за всички любители на манга, аниме, гейминг, комикси и други интерактивни забавления. Двудневната му програма е изпълнена с вълнуващи конкурси, турнири и срещи с любими артисти.

Една от изненадите тази година е именно талантливата Мария Бакалова, която се появи на сцената и усмихна

най-верните над 10 000 фенове с обръщението си,

открило тазгодишния Aniventure Comic Con в София.

„Била съм на подобни събития и преди, мечтаейки си тайно един ден да стигна до голямата сцена. Моят пробив е доказателство, че всеки един от вас може и трябва да следва сърцето и мечтите си.“

Фото кредит: Aniventure Comic Con 2023

За феновете предстоят вдъхновяващи срещи с още успели български актьори в международен план, сред които Юлиан Костов. Той може да се похвали с над 35 роли в чуждестранни сериали за Netflix, Amazon Prime, HBO, 20th Century Fox и др. Ирмена Чичикова, която наскоро се присъедини към вселената на Marvel като герой в сериала „Secret Invasion“, също ще посети фестивала.

Сред гостите ще са още актрисата Климентина Фърцова, както и влогърката Маргарита Стойкова – Маги, която ще тази есен ще видим в предстоящия филм „Диада“.

Фото кредит: Aniventure Comic Con 2023

Фин Джоунс от „Железният юмрук“ и Том Влашиха, с когото пък ги свързва „Game of Thrones“, Стефан Капичич, известен от „Deadpool“, Афшан Азад от епоса за Хари Потър, илюстраторът на „Властелинът на пръстените“ Джон Хоу, съчетани с изключително талантливи косплей фигури като Yuegene Fay, Pretzl Cosplay и Bakka Cosplay – тези и още много любими имена са част от тазгодишното издание.

Star Wars феновете се радват на изложба

Феновете на Star Wars ще могат да се насладят на специална изложба, а за почитателите на космоса са поканени Саймън Дженър от Axiom Space и изследователят на екзопланети Максимилиан Гюнтер.

И разбира се, не можем да пропуснем и изобилието от български инфлуенсъри и създатели на съдържание в интернет. Сред гостите тази година са Светът на Ванката, Айде БГ, Слави от The Clashers, Неда Малчева и много други.

Можете да проследявате събитието на живо от тук:

Актуално