Актьорът Ангъс Клауд е починал след свръхдоза от различни наркотици

Фото кредит: JEFF KRAVITZ/FILMMAGIC

Актьорът Ангъс Клауд е починал след свръхдоза от различни наркотици

Фото кредит: JEFF KRAVITZ/FILMMAGIC
Сподели

Актьорът Ангъс Клауд, станал известен с ролята си на наркодилъра Фезко от сериала „Еуфория“ на НВО, е починал, след като е приел свръхдоза от различни наркотици, съобщиха АФП и Ти Си Ей/ДПА.

Заключението на службата по съдебна медицина на окръг Аламеда, САЩ е, че актьорът е получил остра интоксикация от комбинация от фентанил, кокаин, метамфетамин и бензодиазепин. Смъртта му не е причинена преднамерено, пише БТА.

През август, когато това се случи, близък до семейството му, заяви пред „Entertainment Tonight“, че той „се е борил с тежки мисли за самоубийство“, след като се е върнал от Ирландия, където е погребал баща си.

Клауд, който бе на 25 години, почина на 31 юли в дома си в Окланд. Той има незначителни актьорски участия в два филма – „Северен Холивуд“ и „Линията“. Освен това се е появявал в музикални видеоклипове за изпълнители, сред които Becky G, Karol G и Juice WRLD. Кариерата му наистина потръгва, след като печели ролята на Фез, гимназиален наркодилър в „Еуфория“. В него си партнира със Зендая, Сидни Суини, Джейкъб Елорди.

Според интервю за GQ от 2019 г. Клауд не е имал истински стремеж да стане звезда или дори актьор. Преди да получи голямата роля, той работил в заведение, когато един ден неочаквано бил спрян от кастинг агент.

Фото кредит откриваща снимка: JEFF KRAVITZ/FILMMAGIC

Актуално

Избрано за вас