Сериалът „Емили в Париж“ ще има епизоди в Рим

Снимка: hellomagazine.com

Сериалът „Емили в Париж“ ще има епизоди в Рим

Снимка: hellomagazine.com
Сподели

Лили Колинс е в Рим, за да заснеме част от сезон 4 на „Емили в Париж“. Снимките във Франция са приключили миналата седмица, съобщи тя в Instagram.

В събота Колинс публикува снимка с актрисата, която играе Минди в сериала – Ашли Парк, с надпис

„Следващата спирка: Рим!“

Четвъртият сезон се очертава да бъде голям за героинята на Парк, за която се съобщава, че ще участва в песенния конкурс „Евровизия“, пише Variety.

Снимка: instagram

В пост в Instagram в неделя (28 април) Колинс разкри, че е пристигнала в Рим, като публикува своя снимка пред Колизеума.

Фактът, че в сезон 4 на „Емили в Париж“ ще има епизоди от Рим, не е новост. Актрисата го загатна на феновете по време на събитието Tudum на Netflix през юни миналата година. Тогава тя каза: „Макар че сърцето на Емили винаги ще остане вярно на Париж, животът ѝ ще претърпи неочакван обрат този сезон.

Не се изненадвайте да я откриете на римска ваканция“.

Още обаче не е известно колко епизода на „Емили в Париж“ ще бъдат заснети във Вечния град. Не се знае и как Италия ще бъде вплетена в сюжетната линия на сериала.

Снимка: instagram

Netflix няма конкретна дата за излизане на предстоящия сезон на „Емили в Париж“. Неговото производство беше забавено от стачката на сценаристите в Холивуд. Въпреки това, съизпълнителният директор на стрийминг платформата Тед Сарандос заявява, че премиерата му ще бъде през втората половина на тази година.

Актуално

Избрано за вас