Брайън Адамс стартира европейската част на турнето си в София

Брайън Адамс стартира европейската част на турнето си в София

Сподели

Рок великанът Брайън Адамс идва за концерт у нас на 8 декември. София е сред спирките на турнето So Happy It Hurts, a мястото на срещата е „Арена София“.  Bилетите влизат в продажба от утре в мрежата на Eventim. Те ще са на цена от 90 до 150 лв, информират организаторите от NUCOAST CONCERTS.

Мащабното турне на артиста вече стартира в САЩ

и ще продължи с европейска обиколка, чието начало ще бъде дадено в София. Турнето носи името на петнадесетия му студиен албум So Happy It Hurts, издаден миналата година и номиниран за „Грами“. Албумът е създаден изцяло от канадския певец по време на пандемията и включва 12 песни, които той записва сам, свирейки на различни инструменти.

„Условията, в които бяхме поставени по време на пандемията, промениха начина, по който бяхме свикнали да правим музика.

С бандата ми нямахме възможност да се съберем и да работим заедно върху новия албум, затова реших да го направя сам.

Това ми помогна да осъществя една мечта – да бъда барабанист.“, споделя Брайън Адамс.

Сет листът на турнето ще включва повече от 20 парчета от 40-годишното творчество на Брайън Адамс, сред които дуетна му песен с покойната Тина Търнър It`s only love, Everything I do, Have you ever really loved a woman, „Cuts like a knife, Run to you и още много други.

Брайън Адамс има 3 номинации за „Оскар“, 5 номинации за „Златен глобус“, награда „Грами“ и 20 награди „Джуно“. Последният му звуков десант в София бе през 2016, когато освен с концерт се отчете и с фотографска изложба.

 

Актуално

Избрано за вас