Interpol с концерт в България в първия ден на лятото

Interpol с концерт в България в първия ден на лятото

Сподели

В деня, в който настъпва астрономическото лято, американската инди рок група Interpol ще изнесе първия си концерт в България.

Шоуто на създателите на саундтрака към сериали като „Анатомията на Грей“ и „Антураж“ ще е на 21 юни в парк център „Юнак“ в София.

Едва ли има фен на инди рока, който да не слуша или да не е чувал за Interpol.

Вероятно много от геймърите свързват името на бандата и с култовите аудио селекции в игрите Guitar Hero, RockBand и True Crime.


Над два милиарда слушания в света, над 3 милиона продажби,

Interpol са емблематични и са катарзисно изживяване на живо.

Пост–пънк и ню уейв звук, музика, върната към основите на китарния рок, вдъхновена от естетиката на гаражния, пристига у нас в най-добрата си форма. Само преди година Interpol издадоха седмия си студиен албум – The Other Side of Make-Believe.

„От другата страна на измислиците“ изследва по-зловещите подводни течения на днешния ден и безотказно резонира с емоциите на всеки, докоснал се до тези тракове.

Албумът е обявен за #1 за годината от списание Pitchfork и е описан като „педантичен, красив и натрапчив“ от Los Angelis Times.

Това е точната формула, която експлодира в концерти с Arctic Monkeys, Spoon и др. и в топ-лайн участия на едни от най-големите фестивални сцени в света.

Истинско рок изживяване, музика на живо, която едновременно отговаря на въпросите днес, но звучи като история от стар приятел.

Има концерти, които ще минат през вас и такива, които ще ви променят, наместят или поправят.

Interpol  идват с гаранция за поправката.

Продажбата на билети за концерта на Interpol в София на 21 юни 2023 г. стартираха днес.

Цените започват от 60 лева за първите 200 закупени. 70 лева е цената след изчерпване на промоционалните билети. 80 лева ще е билета в деня на концерта. 100 лева осигурява VIP седящо място в обособена зона с отделен вход и барове. Деца до 10-годишна възраст влизат без билет, но с придружител.

Актуално

Избрано за вас