Аврил Лавин ще получи звезда на Алеята на славата

Avril Lavigne publicity 2021 CR: DTA Records

Аврил Лавин ще получи звезда на Алеята на славата

Avril Lavigne publicity 2021 CR: DTA Records
Сподели

Канадската рок изпълнителка Аврил Лавин и актрисата Танту Кардинал – потомка на индианци кри и канадски метиси, са сред избраните да получат звезди на канадската Алея на славата. Новината съобщи сайтът на атракцията, която тази година отбелязва своята 25-годишнина, предава БТА.

Изпълнителката и авторка на песни Аврил Лавин е известна с хитове като Complicated. Наскоро приключи европейската част от турнето на певицата. Тя побърза да сподели, че вече е обратно в студиото. „Забавлявах се много! Вълнението от публиката всяка вечер беше невероятно, радвам се, че се завърнах“, споделя изпълнителката в интервю за Grazia.

Актрисата Танту Кардинал ще бъде почетена за плодотворна кариера, продължила пет десетилетия. Зрителите скоро ще могат да я видят в новия филм „Убийците на цветната луна“ на режисьора Мартин Скорсезе с Леонардо ди Каприо и Робърт де Ниро.

Предстои да бъдат обявени още избраници, които ще бъдат почетени със звезди с формата на кленов лист на канадската Алея на славата. По-рано беше оповестено, че честта ще бъде оказана на звездата на Националната хокейна лига Конър Макдейвид и телевизионния коментатор Рик Мърсър.

Канадската Алея на славата ще отбележи 25-ата си годишнина със специално събитие, насрочено за 2 декември. Със звезди на популярната алея в Торонто се удостояват канадци със забележителни постижения в сферите им на изява.

Фото кредит откриваща снимка: DTA RECORDS

Актуално

Избрано за вас