Лейди Гага като Харли Куин във втората част на „Жокера“

Лейди Гага като Харли Куин във втората част на „Жокера“

Сподели

Снимките на продължението на „Жокера“ с Хоакин Финикс започнаха. Преди няколко дни се появиха и първите снимки на Лейди Гага като Харли Куин.

Кадрите са от 25 март в Ню Йорк.

На тях се вижда 36-годишната изпълнителка, носителка на „Оскар“, „Златен глобус“ и „Грами“, в червено яке, черно-бяла риза, черна кожена пола и черни чорапи. Лицето ѝ е украсено с клоунски грим.

В Twitter веднага се появиха различни интерпретации и коментари за сцената. В последните два дни, мрежата буквално е наводнена от кадри и кратки видеа, на които се вижда Лейди Гага, заобиколена от полицаи. В същото време се виждат много статисти с клоунски грим и протестни знаци, както и плакати с надписи „Освободете Жокера“. Масовката се снима пред Наказателния съд в Манхатън, който представлява Върховния съд на Готъм.

 

Продължението на блокбастъра от 2019 г., който получи 11 номинации за „Оскар“ и взе две статуетки през 2020 г. – на Хоакин Финикс за най-добър актьор и на Хилдур Гуднадотир за най-добра музика, идва със заглавие „Joker: Folie à deux“ („Жокера: Лудост за двама“).

Терминът „Folie à deux“ е френски и се отнася до психично разстройство, което засяга двама или повече души, като често пъти тези хора са членове на едно и също семейство.

Преди малко повече от месец, сценаристът и режисьор Тод Филипс сподели снимка на Гага и Финикс в близък план. Кадърът бе споделен и от самата Лейди Гага за Свети Валентин.

Уастието си Гага пък обяви доста по-рано

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga)


Втората част на „Жокера“ е насрочен да се появи в кината в началото на октомври месец догодина.

Актуално

Избрано за вас