Мария Бакалова си партнира със Себастиан Стан в шпионска комедия

Мария Бакалова си партнира със Себастиан Стан в шпионска комедия

Сподели

Българската актриса Мария Бакалова ще участва в нова шпионска комедия със Себастиан Стан.

Според deadline.com проектът е в ранна фаза на разработка и няма заглавие. Известно е, че сюжетът ще се върти около неуспешен двоен агент.

Режисьор най-вероятно ще е Пол Фейг, който стои зад комедии като „Шаферки“, „Ловци на духове 3“ и „Шпиони“. Сценарист ще е Джени Бикс, която стана известна с филма „Най-великият шоумен“.

Самата Бакалова „пусна котката от торбата“, потвърждавайки новината за бъдещия проект чрез профилите си в социалните мрежи.

„Наистина не бих могла да бъда по-щастлива да споделя тази новина с вас“,

написа актрисата, споделяйки статията на изданието за шоубизнес и култура.

 

Себастиан Стан е познат с ролите си на Картър Бейзен в „Клюкарка“ и Ти Джей Хамънд в „Политически животни“. Има номинации за награди „Еми“ и „Златен глобус“. Той е част и от киновселената на „Марвел“. Участва в „Капитан Америка: Първият отмъстител“ (2011 г.), „Капитан Америка: Зимният войник“ (2014), „Капитан Америка: Гражданска война“ (2016) и „Черната пантера“ (2018).

През март първата източноевропейска актриса, получила номинация за „Оскар“ за последния половин век, се появи на церемонията на наградите „ИКАР“. Тя връчи статуетката в категорията за главна мъжка роля на Владимир пенев и даде интервю за artportal.news в бекстейджа на Народния театър.

Припомняме ви думите на актрисата, която върви уверено към светлото бъдеще на Холивуд и изпитва страхотна привилегия да играе на родния език.

Звездата от „Борат 2“ говори и пред неповторимия актьор Филип Буков, който грабна микрофона на 7Arts.

Неотдавна стана ясно, че Бакалова участва и в късометражния филм на режисьора Димитрис Георгиев и сценариста Марий Росен. Филмът се фокусира върху израстването на момче, преживяло трагично събитие и разпад на семейството.

В „Това, което остава“ (What stays after) българката влиза и като продуцент, а на снимачната площадка си партнира с Елена Телбис, Захари Бахаров, Маргарита Гошева и Ян Лозов.

Актуално

Избрано за вас