Енрике Иглесиас спира да целува фенките по концертите му

Енрике Иглесиас спира да целува фенките по концертите му

Сподели

Енрике Иглесиас спира да раздава целувки на фенките си по време на концертите му. Причината за това е забрана от страна на съпругата му и бивша тенис звезда Анна Курникова. Очевидно майката на трите му деца не се чувства комфортно от факта, че докато тя отглежда трите им деца, Енрике интимничи с почитателките си.

Целувката на момиче от публиката по време на изпълнението на хита му „Herо“ е запазена марка на Иглесиас. Той беше прекратил тази практика единствено по време на COVID-19. Сега той смята, че пандемията е приключила и отново е във вихъра си. 42-годишната Анна обаче не е доволна от този факт, твърди източник, близък до семейството.

„Докато все още върлуваше COVID Анна все му повтаряше да спре да има такава близост с почитателките си“, казва запознат пред „RadarOnline“. „Междувременно тази есен той тръгва на турне с Pitbull и Рики Мартин и тя има съвсем реални опасения, че Енрике ще пипне нещо покрай целувките, които раздава“, допълва още източникът.

Енрике няма намерения да спре и се противопоставил на Курникова

Обяснението било, че през годините това се е превърнало в негова запазена марка. Наскоро той сподели в Инстаграм клип, на който отново е избрал една късметлийка от публиката и я целува.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Enrique Iglesias (@enriqueiglesias)

Любовната история на Енрике и Ана започва още през 2001 г., когато тя играе неговата любов в музикалния му клип „Escape“. Двойката има три общи деца, близнаците Николас и Луси на 5 години и Мария на 3 години. Наскоро се заговори, че двамата са вдигнали тайна сватба. Новината за това дойде от по-големия брат на изпълнителя – Хулио Иглесиас-младши.

Фото кредит откриваща снимка: MEGA

Актуално

Избрано за вас