Енрике Иглесиас и Анна Курникова с тайна сватба

Енрике Иглесиас и Анна Курникова с тайна сватба

Сподели

Енрике Иглесиас се ожени тайно за дългогодишната си приятелка и майка на трите му деца Анна Курникова. Брат му Хулио Иглесиас-младши направи изненадващото разкритие по време на участието си в телевизионното предаване Sonsoles Onega в Испания.

Докато обсъждаше сватбата на полусестра им Тамара Фалко с Иниго Ониева, Хулио неволно потвърди, че Енрике също е женен мъж. Новината изненада всички, особено водещата Сонсолес Онега, която бързо пожела да поправи изказването на Хулио. Докато обсъждаше радостта на майка им Исабел Прейслер от това, че е станала свидетел на сватбите на децата си, Онега отбеляза, че сватбата на Енрике липсва в списъка.

Противно на реакцията на водещата, Хулио сподели, че Енрике и Анна Курникова може би тайно са си казали „да“.

„Това, което не е направил, е голяма сватба. Енрике е с Анна от почти 25 години и имат три прекрасни деца.“, споделя Хулио.

Енрике Иглесиас и Анна Курникова с трите им деца / Фото кредит: Анна Курникова Instagram

Хулио разкри, че Енрике е решил да не присъства на сватбата на Тамара, допълвайки, че брат му просто не обича подобни публични събития.

Енрике и Анна се влюбват на снимачната площадка

Любовната история на Енрике Иглесиас и Анна Курникова започва през 2001 г., когато се запознават по време на снимките на видеоклипа към хита му „Escape“.

Според съобщенията двойката е показала незабавна химия по време на снимките на видеоклипа и веднага са започнали връзка. По това време той е на 26 години, докато тя е на 20 и е на върха на тенис кариерата си.

През годините двойката се сблъсква с възходи и падения, като веднъж през 2008 г. Анна заявява пред пресата, че никога няма да вдигнат сватба. Изглежда обаче, че оттогава обстоятелствата са се променили.

Актуално

Избрано за вас