Мисията възможна: Том Круз си партнира с българска актриса

Мисията възможна: Том Круз си партнира с българска актриса

Сподели

Мисията се оказа възможна. С българска актриса си партнира в следващата част от екшън поредицата „Мисията невъзможна“ холивудският актьор Том Круз. В лентата роля ще има Доротея Толева. Филмът тръгва по кината на 14 юли.

Толева е позната на зрителите от сериалите на NOVA „Господин X и морето“ и „Пътят на честта“. Участва в телевизионни реклами, ревюта и фотосесии в България и в чужбина. Завършва PR в НБУ, след това престижната Нюйоркска филмова академия, две актьорски школи в Лондон.

Снима се предимно в чужди филми.

За ролята на Ракша в българо-казахстанския „Bullets of Justice“ получава наградата за най-добра поддържаща роля на кинофестивала в Мадрид.

За широката публика Доротея Толева е по-популярна като модел, бивша баскетболистка на „Славия“ и близначка на Емануела Толева, половинката на продуцента Андрей Арнаудов.

За поредната българска следа в холивудското кино става ясно от съобщение на разпространителите на филма за България „Форум филм“. В „Мисията невъзможна: Пълна разплата – част първа“ Том Круз изпълнява каскада, за която мечтае от дете –

скок с мотор от висока скала, преминаващ в бейс джъмп,

разказват от „Форум филм“, цитирани от edna.bg. Самата Толева е партньор в лентата на руския агент Анастасия, която се опитва да попречи на персонажа на Том Круз да изпълни мисията си.

Актуално

Избрано за вас