Майката на Илън Мъск блести в българска рокля на корицата на InStyle

Фотокредит: COURTESY/MARK SELIGER

Майката на Илън Мъск блести в българска рокля на корицата на InStyle

Фотокредит: COURTESY/MARK SELIGER
Сподели

Илън Мъск не стигна до Белоградчишките скали, но връзката между България и семейство му се задълбочава. Този път обаче става дума за мода.

Майката на технологичния визионер –

Мей Мъск, се довери на родната дизайнерка Десислава Тошева, да я облече за корицата на гръцкото издание на  InStyle.

Първоначалният й лов за тоалети бил в Париж, като сама споделя, че не е търсила бестселър от колекцията на известна модна къща. 75-годишната дама държала роклята да й хареса визуално.

Така и попада на тоалетите на Тошева 
Фотокредит: InStyle

Жената, отгледала създателя на SpaceX и Tesla, се „влюбва“ в черна вечерна рокля с пищна клош пола, която взима със себе си за фотосесията на Санторини.

По-късно Мей благодари на Десислава Тошева за тоалета

Едно от най-големите признания в живота ми: MAYE MUSK, майката на Elon Musk, избра рокля на Модна Къща Caviar Couture за корицата на световното списание Instyle!“, сподели Тошева в своя профил във Facebook.

Силните, забележителни жени като нея, са били винаги главен източник на вдъхновение за моя бранд етос, така че да видя една от най-влиятелните жени в света, облечена в моя рокля, е истинска и неповторима чест!“, продължава младата дизайнерка.

Тошева издава, че Мъск позира пред обектива в Lilith

– тежка, вечерна рокля от най-новата й колекция „A Night At The Opera”. Нямам търпение да продължим да работим заедно!“, заключи тя.

Актуално

Избрано за вас