Джей Зи се завърна в Инстаграм, за да рекламира нов филм

Джей Зи се завърна в Инстаграм, за да рекламира нов филм

Сподели

Джей Зи се завърна в Instagram почти две години след като изтри профила си след един ден прекаран в платформата. 53-годишният рап магнат, който преди това през ноември 2021 г. събра един милион последователи за 24 часа, се завърна, за да промотира новия си филм „The Book of Clarence“, пише People.

Той трябва да излезе на екран на 12 януари 2024 г. Историята проследява един изпаднал в беда йерусалимчанин, който предприема погрешен опит да се

възползва от възхода на известността

и да повлияе на Месията за своя лична изгода. Пътуването го отвежда до изследване на вярата и до неочакван път, според IMDB.

Във филма участват Бенедикт Къмбърбач, Джеймс Макавой и ЛаКейт Станфийлд, а Джей е един от продуцентите на филма. Изпълнителят на хита „99 Problems“ следва само един акаунт в Instagram – този на съпругата си Бионсе, която засега не го следва обратно.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @jayz

За сметка на това профилът му е следван от известни личности, сред които Крис Дженър и Кори Гембъл.

В заглавието на публикацията той написа само: „The Book Of Clarence, January 2024“, а собственикът на Facebook и Instagram Марк Зукърбърг беше първият, който коментира публикацията му с емотикон с ръкомахане. Рапърът има официален акаунт в Twitter, който притежава от 2008 г., макар че го използва доста пестеливо. За последен път е писал в Twitter през август 2022 г.

Джей е женен за Бионсе от 2008 г. насам. Те имат три деца – Блу Айви, на 11 години и близнаците Руми и Сър, на 6 години. Двойката е натрупала и общо състояние от 3 млрд. долара.

Турнето на Бионсе „Ренесанс“ стартира на 10 май в Стокхолм, Швеция, където тя свири пред разпродадена публика от над 90 000 души. Макар че това не е нищо в сравнение с публиката на шоуто ѝ в Лондон. По-рано това лято, преди турнето да поеме по западноевропейската си част, на стадион „Тотнъм Хотспър“ се събраха повече от 240 000 души.

Фото кредит откриваща снимка: RICH FURY/GETTY IMAGES

Актуално

Избрано за вас