Рапърът Лудакрис дари 50 000 долара на детски театър

Рапърът Лудакрис дари 50 000 долара на детски театър

Сподели

Трикратният носител на „Грами“ Крис „Лудакрис“ Бриджис направи благотворително дарение от 50 000 долара на Детския театър в Синсинати. През 2001 г. той основава своята фондация „Лудакрис“, която има за цел да помага на младежите и семействата им.

Миналият месец рапърът изпълни свои песни в „Хард Рок Казино“ в град Синсинати и обеща да направи дарение, за да подпомогне кампанията на театъра. Тя има за цел да събере 48 млн. долара за обновяването на сградата „Емъри“, предава БТА.

Лудакрис е баща на 4 дъщери

„Привлече ме проектът на Детския театър в Синсинати. Той има планове за разработване на нови произведения, които засягат теми, важни за днешните деца“, сподели Лудакрис. Състоянието на рапъра към днешна дата се оценява на 35 млн. долара

„Проектът „Емъри“ показва невероятната възможност повече деца да имат достъп до изкуствата. Да видят себе си в това, което се случва на сцената. Като баща на четири дъщери и филантроп, който непрекъснато инвестира в следващото поколение, за мен е чест да бъда част от този проект“, допълва още изпълнителят.

Лудакрис и семейството му на церемонията, на която той е удостоен със звезда на Холивудската алея на славата на 18 май 2023 г. в Лос Анджелис

Лудакрис първоначално научава за Детския театър чрез своя адвокат Даръл Д. Милър, който е настоящ член на кабинета на кампанията на театър „Емери“.

За да отпразнува повода, звездата от екшъна „Fast & Furious“ отлетя за щата Бъки във вторник, за да оглави щатския панаир в Охайо, Кълъмбъс.

Носителят на наградата SAG не е издавал нов сингъл от 2021 г., а албум от 2015 г. „Да имаш песни, които след две десетилетия мошеш да изпълняваш и те все още са вкоренени в хип-хоп културата за мен е свидетелство, че остаряват като хубаво вино“, споделя Лудакрис.

Актуално

Избрано за вас