Упоена за секс с Тил Линдеман след концерт: Защитата на Rammstein заплаши със съд жените, обвинили го в насилие

Упоена за секс с Тил Линдеман след концерт: Защитата на Rammstein заплаши със съд жените, обвинили го в насилие

Сподели

Адвокатите на Тил Линдеман, фронтменът на Rammstein, заплашиха със съд всеки, който демонизира артиста като сексуален хищник и насилник.  „В социалните мрежи, особено в Instagram, Twitter и YouTube различни жени отправиха сериозни обвинения срещу нашия клиент“, обявиха берлинските адвокати Симон Бергман и Кристиан Шерц, цитирани от DPA.

Тези твърдения без изключение са неверни.

Ще предприемем незабавни правни действия срещу лицата за всички твърдения от този характер.“

Преди по-малко от 24 часа BBC публикува разказа на Шелби Лин, момиче от Северна Ирландия, което се смята за упоено и вербувано с цел секс с Линдеман. Действието се развива на концерт на бандата във Вилнюс през май.
Лин споменава рускиня, която играе ролята на кастинг-мениджър за потенциалните трофеи на певеца
Тя получавала видео записи с близки планове на лица преди началото на всеки концерт и одобрявала набор от девойки. Преминалите „селекцията“ получавали покана да земат така нареченият „Нулев ред“, който е изключитлено малко място за првилегировани пред сцената.
Лин попаднала на подгряващо парти преди концерта на Rammstein.
Сервирали й коктейл, след който тя не спряла да повръща цяла вечер
Виждала размазано и била с непоносим световъртеж. 24-годишната ирландла била информирана, че в една от кратките паузи по време на шоуто Линдеман би искал да се срещне с нея. Отвели я в стаичка под сцената с размер на кибритена кутия. Почувствала заплахата от близостта му, Лин директно заявила, че ако от нея се очаква да го задоволи, ще имат проблем. Линдеман ядосно излетял от стаичката.
В сряда вечерта групата даде официално началото на европейското си турне в Мюнхен

пред десетки хиляди фенове, като пред стадиона се събраха няколко десетки протестиращи. Преди това на 23 май имаше предварителен фенклуб концерт във Вилнюс, Литва, от който е и случката с Шелби Лин. Тя сподели преживелиците си още преди около месец в социалните мрежи. Тогава Rammstein излязоха с официално изявление, отхвърлящо всички обвинения.

След изповедта на Лин в социалните мрежи заваляха и разкази на други жени от сходен характер, което провокира старта на разследване. Резултатите от него ще бъдат обявени другата седмица.

С оглед на ескалиращия медиен скандал настоящото турне на индъстриъл метъл машината е лишено от „Нулев ред“ и афтърпартита.

 

Фотокредит: Gonzales Photo/Christian Hjorth/PYMCA/Photoshot/picture alliance

Актуално

Избрано за вас