Тино за Survivor: Говорех на приятелката си всяка вечер в гората

Тино за Survivor: Говорех на приятелката си всяка вечер в гората

Сподели

Константин Хаджиев-Тино определя участието си в последния сезон на Survivor като „пълен детокс“ за сетивата. Най-много на острова му липсвала приятелката му Надежда Александрова, която публиката познава като Nicka.

Искрата между тях пламва в „Гласът на България“ още преди три години.

„Колко съм говорил с нея в гората… В един момент всеки от нас си намери такова кътче за усамотяване, в което просто гледаше в една точка и говореше на близките си. В началото говорих с Надя в мислите си, после започнах и на глас.“, сподели за bTV певецът.

След приключението в Доминикана Надежда го посрещнала на летището. „Очаквах да е доста емоционално, а то си беше просто шоково преживяването. Сякаш изведнъж се събудих от сън.“, обясни Тино.

С приятелката му, която преди броени дни пусна дует с Графа („Алиби“),

са анализирали детайлно представянето му в играта. „Тя учи психология и е добра в това да ти напомни от какво си направен. Истината е, че след всички лишения там гледаш много по-трезво на навиците и страховете си. Знаеш какво провокира всяка твоя реакция.“

В шоуто Тино намира истински приятел в лицето на шампионката по кану каяк Станилия. Още докато снимаки визитките си за формата,

тя го припознала като джентълмен и харесала начина му на общуване

Той пък определя Станилия като „човек, който не допуска глупости в живота и ежедневието си“.

Имали са сходно детство. Тино идва от православно семейство, в което ходенето на църква е традиция. Станилия е учила живопис. И двамата обичат да са близо до природата, но засега това се получава само при спортистката. Тя живее в полите на Родопите, а край къщата й няма  WiFi мрежи.

В двора си има огнище, подобно на това в Survivor

„Колкото по-близо си до природата, толкова по навътре към себе си се връщаш. Детоксът от мобилни устройства в шоуто беше полезен“, казва Станилия.

Преди да стегне куфари за Доминикана Тино гостува на друг участник в Survivor – Стефан Попов-Чефо, в подкаста на 7arts.bg „Откликни на изкуството“. Какво си казаха – вижте в епизода.

Актуално

Избрано за вас