Валерия от „Ергенът“ научила българската азбука на 12

Валерия от „Ергенът“ научила българската азбука на 12

Сподели

Победителката във втория сезон на „Ергенът“ Валерия Георгиева е научила българската азбука едва на 12 години. Причината е трансфера на семейството й в Гърция, когато е била в предучилищна възраст.

Връщайки се в родния Плевен, тя говори свободно езика, но не умее да пише

Взима частни уроци от най-добрата си приятелка, а след това и от професионален педагог.

„От Гърция споменът ми е като за едно от най-хубавите неща в живота. Там като чужденец, който не знаеше една дума, получих само добро отношение. Не разбирах децата, не се включвах в игрите им, но въпреки това всички бяха мили с мен. В Гърция ходех на училище дори с температура. Лъжех нашите, че ми няма нищо и влизах в час, защото ми беше приятно. В Плевен се чудех какво да измисля, за да не ходя. „Милите“ ми съгражданис е държаха с мен като с прокажена.“, сподели за bTV Валерия.

Тя е отнесла доста подигравки и за здравословния си проблем

Носела корсет заради гръбначното си изкривяване, а съучениците й били доста жестоки в коментарите.

Изненадващ факт от биографията на хубавицата, която се развива успешно като модел в Азия, е и желанието да стане актриса. Записва се в детската студия към Драматичния театър в Плевен, после опитва и в НАТФИЗ.

Късат я на кръга с пеене. В комисията са Пламен Марков и Ивайло Христов.

„Не съжалявам, че тази мечта рухна. Ако бях влязла в НАТФИЗ, нямаше да мога да пътувам и да работя това, което обичам.“, казва Георгиева.

Наскоро моделът, който развива приют за кучета и котки край Плевен, стана на 25 години. Най-коментираният момент от това събитие в социалните мрежи е избутаният в опит да я прегърне Евгени. Във видео в Instagram Валерия позира пред торта с фйерверки в нощен клуб, а „Ергенът“ пада зад борда в опит да е близо до нея.

Заваляха и спекулации, че по-малко от месец след края на шоуто те вече не са заедно.

„Истината е, че и двамата не се харесваме на общи снимки и се бяхме разбрали да си направим самостоятелни. Припомних на Евгени тази наша уговорка, но той не ме чу, все пак бяхме в нощен клуб. Исках да имам самостоятелна снимка, това е. Не съм му „съскала“, не е имало драма.“, обясни Валерия.

 

Фотокредит: Личен архив

Актуално

Избрано за вас