„В сърцето на машината“ на турне из Европа

„В сърцето на машината“ на турне из Европа

Сподели

На турне из Европа тръгва най-новият филм на Мартин Макариев „В сърцето на машината“. Датата на премиерата в България на лентата е 18 март 2022 г. , но месец преди това екипът ще замине на ексклузивно европейско турне, на което ще представи филма!

Германия, Англия, Шотландия, Ирландия и Франция са държавите, в които зрителите първи ще могат да видят историята от 70-те години на миналия век за

група затворници, обединени от невероятна случайност

със съдбовно значение за всеки един от тях. В главните роли са актьорите Александър Сано, Христо Шопов, Юлиан Вергов, Ивайло Христов, Христо Петков, Стоян Дойчев, Владимир Зомбори, Башар Рахал и Валери Йорданов.

Именно Александър Сано в центъра на сюжета, вече привлече вниманието на публиката по света. След като по време на фестивала AFIN в Австралия беше номиниран за главна мъжка роля. В конкуренция с Джейсън Съдейкис („Тед Ласо“) и Шей Уигъм („Престъпна империя“, „Вълкът от Уолстрийт“).

„В сърцето на машината“ вече получи отличието и на българските критици, след като взе голямата награда на фестивала „Златна роза“.  С наградата интересът и любопитството към него от масовата аудитория все повече нараства.

Въпреки че е поставен в определена епоха, сценарият на филма, дело на Борислава Захариев, разглежда общочовешки взаимоотношения и

би могъл да се разгърне

във всяко едно време навсякъде по света. След „Вила Роза“, „Диви и щастливи“ и „Привличане“, Мартин Макариев продължава да държи интригува с работата си артисти и зрители, да впечатлява с размаха на мащаба си и заявката за качествено кино.

„В сърцето на машината“ – най-новият филм на Мартин Макариев

Актуално

Избрано за вас