Mарго Роби печели 50 млн. долара от „Барби“

Mарго Роби печели 50 млн. долара от „Барби“

Сподели

Филмовата индустрия вече дълго време е свидетел на впечатляващи суми, плащани на звезди и екипи за успешни продукции. Но последната новина от света на киното заслужава внимание и възхищение. Звездата от блокбъстъра „Барби“, Марго Роби, която също така е и продуцент на филма, ще зарадва своя портфейл със значителна сума – над 50 млн. долара, съгласно информация от индустрията.

Плащането на Марго Роби ще бъде съставено от хонорара, предвиден в договора ѝ, както и от редица допълнителни бонуси. Тези идват като заслужена награда за успеха на филма на боксофиса, който вече надмина внушителната сума от 1 млрд. долара.

Съблазнителната австралийска актриса не само изпълнява главната роля във филма, но също така допринася като продуцент за успеха на продукцията. Според източници, режисьорката на филма, Грета Геруик, също ще получи допълнително възнаграждение, което надминава основния ѝ хонорар. Този допълнителен чек е заслужен приз за нейния изключителен талант и усилия, които доведоха до историческия успех на филма. Грета влезе в кино историята като първата жена-режисьор, чийто филм е постигнал такъв огромен боксофис.

Слуховете също се разгорещават около възможността за продължение на „Барби“. Независимо че филмът все още e в кината, американските медии вече са започнали да се занимават с идеята за нова глава в историята на куклата Барби. Преговорите за продължението вече са в ход, но все още нищо не е официално потвърдено.

Актуално

Избрано за вас