След обвиненията в насилие: Крис Нот чака извинение от „Сексът и градът“

След обвиненията в насилие: Крис Нот чака извинение от „Сексът и градът“

Сподели

Крис Нот се чувства „отблъснат“ от екранната си любов Сара Джесика Паркър и колегите си от „Сексът и градът“ след скандала, в който бе намесен, пише RadarOnline.

68-годишният актьор, известен с образа си на Тузара, е персона нон грата сред актьорския състав,

след като четири жени го обвиниха в сексуално насилие преди около две години. Нот многократно е отричал обвиненията. Според източници на изданието той смята, че Паркър и останалите му дължат извинение за „грубото отношение“, на което е бил подложен.

„Той не е поканен на техните партита. Не получава поздравителни картички или съобщения с честит рожден ден“, казва вътрешен източник. „Чуди се защо Сара и нейната трупа продължават да се държат студено.“

Нот се чувства обиден, тъй като никога

не е бил обвинен в престъпление и е станал жертва на тенденциозна клевета.

През 2021 г. актьорът бе освободен от агенцията си, след като е бил обвинен в сексуално посегателство над две жени. В резултат на това той също така загуби ролята си в The Equalizer и беше изтеглена рекламата му за Peloton.

„Обвиненията срещу мен, отправени от хора, с които съм се срещал преди години, дори десетилетия, са категорично неверни“, заяви Нот в изявление.

„Срещите бяха по взаимно съгласие.

Трудно е да не поставим под въпрос времето, в което тези истории излизат наяве. Не знам със сигурност защо те изплуват сега, но знам едно: Не съм нападал тези жени.“

Според хора от обкръжението му, Нот намира за изключително неприятно завръщането на Ким Катрал във втори сезон на „И просто ей така…“. След секс скандала героят му напусна продължението на „Сексът и градът“ още в първи епизод на пилотния сезон. Тузаря почина от сърдечен удар след тренировка с Peloton в спа центъра на луксозният им дом с Кари.

Актуално

Избрано за вас