Beast in Black ще подгрява Deep Purple на Midalidare Rock

BeastInBlack/ Фото кредит: Midalidare Rock In The Wine Valley

Beast in Black ще подгрява Deep Purple на Midalidare Rock

BeastInBlack/ Фото кредит: Midalidare Rock In The Wine Valley
Сподели

Групата Beast in Black ще бъде гост на фестивала Midalidare Rock In The Wine Valley през следващата година. Пауър метал бандата от Хелзинки ще свири на 14 юли преди хедлайнера за деня Deep Purple. Освен тях, за първи път в България ще видим The O’Reillys and the Paddyhats.

Основани през 2015 от китариста и автор на песни Антон Кабанен, Beast in Black са силно повлияни от групи като Judas Priest, Manowar, W.A.S.P., Accept и Black Sabbath. Името на групата е почит към японската манга и аниме поредица Berserk. През 2021 г. Beast in Black издават третия си албум Dark Connection. Албумът става

номер едно във Финландия,

също така е успешен и в Швеция, Швейцария, САЩ, Англия, Германия и Япония.

 

В състава на Beast in Black влизат Антон Кабанен – китара, бек вокали, клавишни, Янис Пападопулос – вокал. Каспери Хайкинен ще забива на китара, Мате Молнар ще чуем като бек вокал, а Ате Палокангас ще отговаря за барабаните.

В същия ден за първи път в България посетителите на фестивала ще могат да чуят и The O’Reillys and the Paddyhats. Създадени през 2011 година в Германия, бандата залага на ирландски фолк пънк.

Групата вече няколко пъти е била част от Wacken Open Air. Има над 100 милиона гледания в YouTube и над 50 милиона слушания в стрийминг платформите.

Тридневен билет може да бъде закупен на цена от 180 лв.

В случай че посетителите желаят да посетят фестивала само на 14 юли за концерта на Deep Purple, ще се наложи да заплатят 120 лв.

Midalidare Rock In The Wine Valley ще се проведе от 12 до 14 юли 2024 г. Билетите са в продажба в мрежaта на Eventim в цялата страна, OMV, Билетен център на НДК, Технополис и Български пощи.

Децата на възраст до 12 години могат да посетят фестивала, без да се налага родителите им да купуват билет за тях.

Пропуските бяха пуснати в продажба още през февруари тази година като първите 1000 билета „на зелено“ на цена от 140 лв. бяха продадени за по-малко от 3 минути.

Фото кредит: Midalidare Rock In The Wine Valley

Актуално

Избрано за вас