Вики без „Мастило“: Очаквайте самостоятелен албум по преживяно

Вики без „Мастило“: Очаквайте самостоятелен албум по преживяно

Сподели

Виктория Терзийска, която масовата публика разпознава просто като „Вики от „Мастило“, работи по първия си самостоятелен албум. С какви музиканти планира да се обгради и какво ще е звученето на проекта, дипломираният юрист и журналист не издава.

„Албумът ще е много личен.

Базиран на всичко преживяно през последните години

– бременностите, отглеждането на децата, отношенията с близките ми хора. Музиката ще се излее от сърцето ми.„, сподели за bTV Терзийска.

Към момента Вики е преди всичко майка на Маргарита (7) и София (4). Заедно с приятелката й Яна Липованска развиват успешно проектът „Маргаритка“, който стартира от колекция детски песнички с популярни гласове. Постепенно под шапката на бранда започнаха да се случват

събития, микс от импровизирана дискотека и концерт с песнички за полезните навици

за най-малките. С помоща на „Маргаритка“ В София бе открита и първата музикална детска площадка. Маскотите с героите на шоуто – Бухльо, Маргаритка, Биби и Мими, са посрещани като рок звезди от публиката и след всяко изпълнение опашката за снимка с тях е километрична. Който има дете в диапазона 2-7 години, знае за каква лудница става въпрос.

Терзийска се впусна и приключението „влогър“, поверявайки снимките и монтажа на Невена Спасова, съпругата на Свилен Ноев от „Остава“.

Дневниците й действително за забавни

В тях тя не носи грим и показва живота си в детайли и без режисура – от ритуалите си за разкрасяване и начин на хранене, до семейните им ваканци и любими места за релакс. В един от тях дори може да видите иновативна форма на планк, в която основен стимул за смяна на позицията по време на тренировка е да отпиеш глътка вино.

 

 

Фотокредити: Facebook Victoria Terzyiska/Facebook Маргаритка

Актуално

Избрано за вас