Премиум таксита тръгват по улиците на София

Снимка: taxivolt.bg

Премиум таксита тръгват по улиците на София

Снимка: taxivolt.bg
Сподели

Нова компания с премиум таксита тръгва по улиците на София. Ще виждате колите на Vоlt Тахі от 15 април. Именно тогава превозвачът от високия сегмент ще дебютира в столицата.

Колите на компанията са чисто нови xибpидиBMW 530E и Mercedes EQB. Този клас автомобили цели да създаде усещането за пътуване, подобно на това с личен шофьор.

„Като клиенти на различни такси компании през годините, ние винаги бяхме разочаровани: от недружелюбни шофьори, до неподдържани и остарели автомобили, ние вярваме, че това не може да е лицето на нашия град. Безброй пъти наши близки и приятели са се оплаквали от некоректно ценообразуване – дали за тях или чужденци, които те посрещат като гости на София. Във всяка европейска столица, в която сме били, сме се вдъхновявали от наличието на премиум таксита“, казват от компанията в своя сайт за причината да стъпят на софийския пазар. В момента той е доминиран от други 3-4 по-големи компании.

„Нашите шофьори винаги носят костюм. Нашите шофьори отварят вратата и ви посрещат като частен бътлър. В нашите премиум БМВ и Мерцедес автомобили ухае приятно, а на подлакътника ви очаква освежаваща безплатна напитка“, добавят те.

Всички шофьори от компанията владеят английски език и са сертифицирани да оказват първа помощ. В сайта на компанията се посочва още, че всеки клиент ще може да пътува при специални условия.

Актуално

Избрано за вас