Магарето Марта минира бюрото на Цитиридис

Магарето Марта минира бюрото на Цитиридис

Сподели

Магарето Марта предизвика фурор в  „Шоуто на Николаос Цитиридис“ като минира без особена дискретност бюрото на водещия. В петък вечерта стендъп комикът реши да направи

намигване към церемонията по връчването на наградите „Оскар“

и колегата си Джими Кимъл, който се появи на сцената в „Долби тиатър“ с магарето Джени. Животинката има основна роля в „Баншите на Инишерин“, един от рекордьорите по брой номинации.

Марта, която също има завиден опит в киното, не изчака встъпителния анонс на Цитиридис и без излишни увертюри превърна бюрото му в тоалетна.

Мини магарето Джени не е участвало във филм преди.

 „Баншите от Инишерин“ е първата й продукция

За снимките са взели и второ магаре – Носи Роси. То е с по-богат опит пред камерата и е било дубльор на Джени. И тъй като никой не е застрахован, когато участва и животно, и за да докаже дивия си характер Джени няколко пъти е ритнала Колин Фарел, припомня ladyzone.bg.

 

Историята на Марта също е любопитна. Тя е главен герой във филма „Магаре“ на режисьора Мартин Негрев, който взе „Златна роза“ за късометражна лента през 2021 г.

Негрев се изненадал, че на терен го посрещнало женско, а не мъжко магаре, както очаквал

Кръстник на Марта се оказва актьорът в Краси Доков, който си партнира с нея през цялото време. Клапата на филма щракнала през март село Мандрица. От там и името на магарето.

Пред bTV Негрев описва Марта като „мило коте“, макар и доста инатливо. Когато трябвало да снимат сцена край река, екипът разбрал какво значи да се запънеш „като магаре на мост“. Марта така и

не припарила до водата, от която имала панически страх

По-голям прогрес кинаджиите постигнали със сцената, в която Марта трябвало да се качи по стълбите, за да влезе в дома на стопанина си. Стъпалата били другия „естествен враг“ на магаренцето, но с помощта на дресьор и много тренировки накрая успяло.

Фотокредит: Олег Попов, bTV

Актуално

Избрано за вас