Крис Хемсуърт възкръсва след затворнически бунт в Extraction 2

Крис Хемсуърт възкръсва след затворнически бунт в Extraction 2

Сподели

Крис Хемсуърт отново ще сее крошета с обезоръжаващият чар на екшън герой.  Netflix пусна официалния трейлър за Extraction 2, продължение на едноименния филм от 2020 г.

В напоеното с олово и адреналин видео

феновете виждат наемния герой на 39-годишния Хемсуърт, който се завръща от преживяване близо до смъртта в края на оригиналния филм.

Трейлърът показва как Хемсуърт защитава жена по време на бунт в затвора, докато си проправя път през бунтовници и полиция. Глас зад кадър установява, че героят е намерен „клинично мъртъв“ след събитията от първия филм.

Рейк изглежда моментално

зашеметен, когато е ударен в гърба с тухла — само за да продължи с битката

  Първо използва щит срещу размирици, а след това юмруците си, за да си пробие път през тълпата. Втора сцена в края на тийзъра показва как героят сваля хеликоптер с минипушка. 

Фотокредит: Netflix

 

Официален синопсис за филма гласи, че Рейк е 

„натоварен с още една смъртоносна мисия

след преживяванията си по време на първия филм, тъй като той е помолен да спаси „семейството на безмилостен грузински гангстер от затвора, където са държани.

Освен Хемсуърт, в каста ще видим отново Голшифтех Фарахани и Адам Беса, съответно в ролите на Ник Кан и Яз Кан от първия филм. Олга Куриленко, Даниел Бернхард и Тинатин Далакишвил също участват в продължението.

Extraction от 2020 г.,

адаптация на графичния роман на Андре Паркс Ciudad

нашумя като една от най-големите филмови премиери на Netflix. Успя да натрупа 99 милиона гледания през първите си четири седмици в платформата, според Variety.

The Hollywood Reporter за първи път съобщи през май 2020 г., че Джо Русо е сключил сделка да напише продължение на първия филм. И Джо, и Антъни Русо (Avengers: Infinity War, Avengers: Endgame) се завръщат като продуценти на продължението, както и режисьорът Сам Харгрейв.

Още през 2020 г. Хемсуърт

благодари на феновете за подкрепата им за филма във видео в Instagram,

в което каза, че би бил „много въодушевен да се върне“ в света на Extraction, за да заснеме продължение, преди вторият филм в поредицата да бъде обявен.

Extraction 2 започва стрийминг в Netflix на 16 юни.

 

Фотокредит откриваща снимка: Reuters

Актуално

Избрано за вас