Ема Уотсън отбеляза 33 и Сатурновото завръщане

Ема Уотсън отбеляза 33 и Сатурновото завръщане

Сподели

Ема Уотсън отбеляза 33-ия си рожден ден с личен пост в Instagram. Звездата от „Хари Потър“ се бе оттеглила от публичното пространство за известно време, оставяйки над 70,5 милиона последователи да се чудят какво става с нея.

Наред с поредица от черно-бели портрети, направени миналата година,

Уотсън сподели някои размисли и по всичко изглежда, че планетите й се нареждат

„Това е на 33 години. Преди 29 дори не бях чувала за завръщането на Сатурн като понятие. Нека просто кажем, че сега съм добре запозната“, пише тя.

В астрологията терминът „завръщане на Сатурн“ бележи времето за промяна.

Накратко, това е астрологичен транзит, при който Сатурн се връща на същото място в небето, което е заемал в момента на нашето раждане. Т.е. планетата вече е пропътувала през целия зодиак и е разположена отново в знака на нашия натален Сатурн.

Уотсън размишлява върху изминалата година, през която е

произвеждала джин, сърфирала е, занимавала се е с терапия, започнала е да се храни с повече зелни неща и се е сбогувала с баба си и дядо си

Позната със своята обществена значина дейност в защита правата на жените, на ЛГБТИ обществото, Уотсън е основала и женски инвестиционен фонд за опазване на околната среда.

В равносметката си, актрисата отбелязва, че е режисирала първата си реклама, играла е на пикълбол с боксовия шампион Шугар Рей Леонард. Тя отчита и участието си в риюниъна на „Хари Потър“.

Уотсън обяснява няколко месечното си отсъствие от Instagram с факта, че се е „чувствала наистина тъжна и разстроена от много неща“.

Актрисата, известна най-вече с ролята на Хърмаяни Грейнджър във всичките осем филма за очилатия магьосник, заяви, че

през последната година е „научила повече за любовта и за това да бъдеш жена“

„Отне ми три години, но най-накрая открих ежедневна практика и наистина мога да я спазвам повече от няколко дни подред. Изгорих някои навици и вещи. Сега ям зелени неща! Обсебих се от правенето на уебсайтове в Squarespace“, добавя Уотсън.

В заключение актрисата изказва благодарността си към близките си хора.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emma Watson (@emmawatson)

фотокредит: @emmawatson

Актуално

Избрано за вас