Бъбречната инфекция на Лиъм Пейн е овладяна, изписаха го от болница в Милано

Фото кредит: IAN WEST/PA IMAGES/GETTY IMAGES

Бъбречната инфекция на Лиъм Пейн е овладяна, изписаха го от болница в Милано

Фото кредит: IAN WEST/PA IMAGES/GETTY IMAGES
Сподели

Лиъм Пейн, който доби своята популярност като част от вече разпадналата се група One Direction, беше успешно изписан от болница в Италия. Наскоро той преживя бъбречна криза по време на европейска ваканция с приятелката си Кейт Касиди, съобщава „Mirror“.

Певецът започнал да изпитва силни болки и дискомфорт, което наложило да бъде откаран в болнично заведение. Майка му Карън Пейн, даде интервю за „MailOnline“ и разкри, че синът ѝ се лекува в Милано. Тя допълни, че  това я карало да се чувства безпомощна, защото живее в друга държава. „Всичко, което можем да направим, е да се надяваме на най-доброто“, казва тя в интервюто.

Преди 30 години Пейн се ражда три седмици по-рано, като това води до честото му разболяване. До 4-годишна възраст той редовно си прави изследвания в болницата, тъй като лекарите забелязват, че единият му бъбрек не функционира. За да се справи с болката, като дете му правят

16 инжекции в ръката всяка сутрин и още 16 всяка вечер

Още в периода му като член на бандата One Direction, Лиъм беше известен като този от тях, който не пие, заради функционирането само на един бъбрек – нещо, което самият той е споделял многократно в интервюта.

Нещата обаче се променят и през изминалата година музикантът говори открито за борбата си с алкохолизма след пика на успеха на групата. В интервю, което дава в нетрезво състояние, той повдига няколко неприятни теми, като една от тях е свързана с личния живот на друг член от групата – Зейн Малик. След това той се сблъсква с ответни реакции, като истинността на няколко от твърденията му е оспорена. Впоследствие изяснява забележките си по адрес на Малик и се извинява. По-късно, през 2023 г., Пейн обявява своята трезвеност и разкрива, че е отишъл в рехабилитационно заведение след противоречивото интервю.

Скорошният инцидент доведе до отмяната на всички дати от южноамериканското турне на Лиъм. Но последните новини сочат към позитивно развитие на ситуацията. Приятелката му Кейт се включи в TikTok, за да сподели актуална информация със загрижените фенове. „Той се чувства много по-добре. Вече не е в болницата. Не се притеснявайте, в добри ръце е“, съобщи тя. Според последната информация, Пейн вече се е върнал в Обединеното кралство и се възстановява в имението си край Лондон.

Фото кредит откриваща снимка: IAN WEST/PA IMAGES/GETTY IMAGES

Актуално

Избрано за вас