Къде са днес семейство Бънди от „Женени с деца“?

Фотокредит: FOX

Къде са днес семейство Бънди от „Женени с деца“?

Фотокредит: FOX
Сподели

Телевизионното забавление в края на 90-те във всеки български дом не беше пълноценно без поне един епизод на „Женени с деца“. Изминаха повече от 20 години, откакто си казахме сбогом с колоритно-инфантилните Бънди, но въпреки това всички понякога тайно се връщаме към епизодите. Ситкомът на Fox продължи

11 сезона и има над 250 епизода,

като финалът беше излъчен на 9 юни 1997 г. Вижте къде са днес членовете на едно от най-обичаните семейства в тв историята  – Ал, Пеги, Кели и Бъд.

Фотокредит: Mediapunch/Shutterstock

Ед О’Нийл – Ал Бънди

Ед О’Нийл е номиниран два пъти за „Златен глобус“ за ролята на смачкания от ежедневието продавач на обувки с деспотична съпруга Ал Бънди.
След края на сериала, неговите изяви на малкия и големия екран включват „Колекционер на кости“ (1999 г.), минисериала от 2000 г. „Десетото кралство“, римейка на „Полицейска мрежа“ от 2003–04 г., „Спартанец“ (2004 г.) и „Търсенето на Дори“ от 2016 г. Но най-забележителната му роля след тази на Ал го превръща в глава на друга фамилия в ситком. От 2009 г. до 2020 г. О’Нийл играе Джей Причет в „Модерно семейство“, за което е

номиниран три пъти за „Еми“ и печели четири статуетки на Гилдията на актьорите 

Първата роля на О’Нийл след „Модерно семейство“ завой към драмата.  В минисериала „Делата на Стърлинг“ от 2023 г. той е опозореният собственик на баскетболния отбор Лос Анджелис Клипърс.

Фотокредит: Morgan Lieberman/WireImage

Кейти Сейгал – Пеги Бънди

В началото на кариерата си Кейти Сейгал тръгва по пътя на музиката като бек вокалист за различни изпълнители. В дискографията си има и три солови албума. Преди да сложи перуката тип „огнена каска“ на Пеги Бънди в „Женени с деца“ (за което получава четири номинации за „Златен глобус“), Сейгал  записва участие в няколко телевизионни филма и роля в краткотрайния ситком на Мери Тайлър Мур „Мери“.

Появява се като гост в „Това шоу от 70-те“

като майката на Стивън Хайд (Дани Мастерсън). Участва в краткотрайния ситком от 2000 г. „Тъкър“.  Има водеща роля в „8 прости правила“, който се излъчваше от 2002 до 2005 г., и озвучава Лийла във „Футурама“.
В допълнение към ролята на кокетната, шумна и манипулативна домакиня Пеги, Сейгал е най-известна с ролята на друга майка. В моторджийската драма „Синовете на анархията“ тя е безскрупулния женски авторитет, създал лидерът на мото бандата Джакс Телър. За ролята

печели дългоочаквания „Златен глобус“

Тя се появи във филмите „Перфектният ритъм 2“ (2015) и „Трудна победа“ (2016) и римейка на филма „Мръсни танци“.
В допълнение към гостуващото място в „Мъртва за мен“ на Netflix, събирайки се отново с екранната си дъщеря от „Женени с деца“ Кристина Апългейт. Тя се завърна към игралното кино с филма на ужасите „Разкъсани сърца“ от 2022 г.

Фотокредит: Michael Tran/AFP

Дейвид Фаустино – Бъд

Дейвид Фаустино е на 13, когато е избран за ролята на Бъд, сина на Ал и Пеги Бънди в комедията.
След финала на „Женени с деца“ той трупа десетки изяви във филми и сериали, включително участия в епизоди на „Модерно семейство“, „Антураж“ и „Кости“.

Той се занимава с дублаж,

като тембъра му става супер разпознаваем чрез героя Мако във видеоиграта и телевизионния сериал „Легендата за Кора“ (2012 – 2014 г.). Хитов статус при игра с гласа си добива и като Дагур в „Дракони“ на Netflix (2015 – 2018 г.).
През 2009 г. създава и участва в собствения си уеб сериал, Star-ving, който е базиран на живота му и в който се появяват и тримата основни актьори в Женени с деца.

Фотокредит: Saeed Adyani/Netflix

Кристина Апългейт – Кели

Кристина Апългейт вече се е появявала в няколко филма и телевизионни сериала, преди да се присъедини към „Женени с деца“ като дъщерята на Ал и Пеги.
Оттогава тя е изключително продуктивна, с главни роли в „Не казвайте на мама, че бавачката е мъртва“ от 1991 г., „Най-сладкото нещо“ от 2002 г., „Поглед от върха“ от 2003 г., „Ваканция“ от 2015 г. и двете части на „Палави мамчета“ от 2016 г. и 2017 г.

Най-известната й филмова роля обаче е на Вероника Корнингстоун във „Водещ“

от 2004 г. и продължението му от 2013 г.
По телевизията Апългейт участва в „Джеси“ от 1998 до 2000 г., „Мъртъв за мен“ от 2019 до 2022 г. и много други, спечелвайки множество номинации за „Еми“ за „Мъртъв за мен“. Тя е била домакин на комедийното вечерно шоу, Saturday Night Live, два пъти, през 1993 г. и 2012 г., и печели „Еми“ през 2003 г. за гостуващата си роля в „Приятели“, където играе сестрата на Рейчъл (Дженифър Анистън).

Актуално

Избрано за вас