„Dancing Stars“ се завръща в българския ефир

Снимка: Facebook

„Dancing Stars“ се завръща в българския ефир

Снимка: Facebook
Сподели

bTV придоби правата за излъчване на „Dancing Stars“ – една от най-популярните и бляскави шоупрограми в телевизионния ефир. Предаването е по лиценз на BBC Studios и проследява известни личности от различни сфери, които научават, овладяват и изпълняват със своя професионален партньор вълнуваща и забавна комбинация от

бални и латиноамерикански танци

пред публика на живо.

В шоуто, което се завръща в ефира на медията след 15 години, ще участват известни личности от света на шоубизнеса, културния и обществения живот в България. Изпълненията на участниците ще се оценяват на живо както от жури, така и от зрителите на телевизията чрез гласуване.

Победителят ще бъде отличен със специална титла.

“Dancing Stars” е създаден през 2004 г. и бързо се превръща в световен феномен. Той се реализира в 61 държави по света, сред които Австралия, САЩ, Индия, както и в много европейски страни. В САЩ популярното шоу е

носител на 18 награди „Еми“

в категориите режисура, кинематография и костюми, а през 2021 г. за най-добра хореография за риалити програма. Във Великобритания печели „Златна роза“ за най-добро вариететно шоу за 2007 г., като се състезава с риалити програми от още 12 страни. Печели две награди за най-добро риалити шоу на наградите Tric. През 2022 г. печели наградата „Must-See Moment“ на БАФТА (Британска академия за филмово и театрално изкуство).

През 2023 г. поредицата печели националната телевизионна награда за най-добро предаване за таланти и наградата на БАФТА за най-добър екип на развлекателно предаване.

„Dancing Stars“ е една от най-новите продукции, които скоро ще зарадват зрителите на малкия екран.

Актуално

Избрано за вас