Давид Гета отново стана баща

Снимка: Guerin Blask

Давид Гета отново стана баща

Снимка: Guerin Blask
Сподели

Семейството на Давид Гета се увеличи. 56-годишният диджей и приятелката му Джесика Ледон посрещнаха първото си дете. Те съобщиха щастливата новина в съвместна публикация в Instagram.

„Любовта е във въздуха. Запознайте се със Сайан“, написаха те. Текстът е придружен със снимка, на която Гета е прегърнал Ледон. Новороденото спи спокойно на гърдите ѝ.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от David Guetta (@davidguetta)


Гета вече е баща на 16-годишна дъщеря – Анджи,  и ч9-годишен син – Тим Елвис. Двамата са плод на любовта му с бившата му съпруга Кати Лобе.

Гета и Ледон за първи път разкриха, че ще посрещнат нов член на семейството на червения килим на латиноамериканските награди „Грами“ през ноември. Диджеят не пропусна да се похвали и в своя Instagram. Той публикува снимка с надпис „Имаме голяма новина за вас!!! Най-важното издание за годината“.

Коментарите от колегите му музиканти не закъсняха. Diplo написа „Поздравления !!!“, а Zedd добави: „Поздравления, братко“.

Двойката се наслади на още един момент на червения килим през февруари, когато присъстваха заедно на наградите „Грами 2024“ в Лос Анджелис, припомня People.

„Ние все още се блъскаме по тези улици #grammys 2024“, написаха те под общия пост в Instagram.

Гета ревностно се опитва да опази лични си живот в тайна, но през юли сподели снимка със сина си от Ибиса. На нея се вижда, че младежът е копие на звездния си татко.

Актуално

Избрано за вас