Актрисата Даяна Ханджиева стана майка на момченце

Снимка: dayana.handjieva/ Instagram

Актрисата Даяна Ханджиева стана майка на момченце

Снимка: dayana.handjieva/ Instagram
Сподели

Актрисата Даяна Ханджиева и любимият ѝ Кристиян Ставрев станаха родители на момченце. Това съобщи самата щастлива майка в своя Instagram профил. Трогващото ѝ послание за появата на сина ѝ беше придружено от няколко негови снимки.

„След едно раждане, започнало като по филмите с  “Изтекоха ми водите, бързо към болницата!” и завършило с проплакването на едно малко чудо,

мога вече гордо да се нарека мама Дая”,

пише Ханджиева.

Актрисата пояснява, че момченцето е решило да се появи на бял свят „на датата на майка си и в месеца на баща си”. Тя издава и името на сина си – Антони Ставрев.

Тя не пропуска да отправи и своите благодарности  към д-р Тияна Николова, акушерката Мая Петрова и към целия екип на болница “Св. Лазар” за грижите, отношението и професионализма.

Шеговити благодарности получи и половинката на Ханджиева Кристиян Ставрев, защото е

бил плътно до нея през цялото време и не е припаднал.

„Обичам те! Вече сме родители, представяш ли си?, завършва публикацията си възторжено тя.

Актрисата обяви своята бременност преди няколко месеца с хумористична публикация в социалните мрежи.

„Една от “най-духовитите” смешки на мъжете спрямо възрастта на жените е “След 30 спираш да играеш на криеница, ‘щото вече никой не те търси!” Joke’s on you. Защото тепърва ще играя не само на криеница, ами и на “Как прави кучето?”, “Айде сега една хапка за баба”, “Я, покажи с пръстчета на колко си годинки”, “Нани, нани, бебе” и т.н.”, написа тя към снимка с наедяло коремче и балон.

Актуално

Избрано за вас