Меган Маркъл се връща в Instagram и стартира нов бизнес

Снимка: Getty Images

Меган Маркъл се връща в Instagram и стартира нов бизнес

Снимка: Getty Images
Сподели

Меган, херцогинята на Съсекс, отново е в Instagram, пише CNN. В четвъртък тя се завърна в платформата на социалната мрежа, след като

деактивира личния си профил през 2018 г.

След завръщането си бившата звезда от сериала „Костюмари“ изглежда стартира ново бизнес начинание, наречено American Riviera Orchard.

Описанието на страницата потвърждава, че акаунтът се управлява от Меган и че е създаден тази година. Снимките са с  логото на новата марка, а видео на стори показва как Меган бере цветя и готви в селска на вид кухня.

Уебсайтът на American Riviera Orchard и страницата в Instagram не съдържат подробности за продуктите на марката. При търсене в публичната база данни за търговски марки CNN намират информация за марка, която съвпада с тази на новата компания на Меган.

Според данните, събрани от изданието, тази компания предлага стоки на дребно, като

конфитюри и консерви, масла, прибори за хранене,

покривки, готварски книги и предложения за цифрови рецепти.

Регистрите на търговската марка показват, че собственик на марката е LLC, която посочва същия адрес, на който се намира офисът на Ричард Генов, който е адвокат на херцогинята.

Преди време Меган ръководеше лайфстайл сайт, наречен The Tig, но затвори бизнеса и уебсайта си преди да се омъжи за принц Хари през 2018 г.

Преди кралската си сватба Меган се снима като съобразителната юристка Рейчъл Зейн в американската драма „Костюмари“, която също напусна през 2018 г. Това беше

най-забележителната ѝ роля като актриса,

макар че по онова време сериалът се радваше на сравнително малка, но запалена фенска база. След появата на продукцията в Netflix популярността на сериала се възобновява.

Актуално

Избрано за вас