Майкъл Болтън прекъсва турнето си след операция на мозъчен тумор

Снимка: Medios y Media/Getty Images

Майкъл Болтън прекъсва турнето си след операция на мозъчен тумор

Снимка: Medios y Media/Getty Images
Сподели

Майкъл Болтън казва, че се е съсредоточил върху възстановяването и лечението, след като е открил „неочаквано“ медицинско предизвикателство по време на празниците, пише CNN.

70-годишният музикант и певец сподели в петък чрез официалната си страница във Facebook, че точно преди празниците лекари са установили, че има мозъчен тумор. Той изисквал незабавна операция.

Музикантът заяви, че операцията е била успешна, и благодари на своя „невероятен медицински екип“.

Той заяви, че в момента се възстановява у дома.

„През следващите няколко месеца ще посветя времето и енергията си на възстановяването си, което означава, че ще трябва да направя временна почивка от турнетата“, пише Болтън в публикацията в социалната мрежа.

„Винаги ми е най-трудно някога да разочаровам феновете си или да отложа концерт,

но не се съмнявайте, че работя усилено, за да ускоря възстановяването си

и скоро да се върна към концертите“, добави той.

Според официалния уебсайт на изпълнителя на „When a Man Loves a Woman“ е имало планирани дати от турнето във Флорида. То е трябвало да стартира в началото на февруари. А след това е бил планиран и концерт в Индио, Калифорния, на 9 февруари.

„Изключително съм ви благодарен за цялата любов и подкрепа, която така щедро ми оказвахте през годините. Знайте, че пазя позитивните ви послания в сърцето си и ще ви предоставя повече информация веднага щом мога“, пише още Майкъл Болтън.

До края на май е имало планирани концерти и в Канада, Швейцария и други части на Съединените щати. Информация за пренасрочените концерти все още не е налична.

Актуално

Избрано за вас