Ники Кънчев се завръща като водещ на „Стани богат“

Снимка: Нова телевизия

Ники Кънчев се завръща като водещ на „Стани богат“

Снимка: Нова телевизия
Сподели

Шоуто „Стани богат“ ще излезе в ефир на 18 февруари с нов (стар) водещ – Ники Кънчев, научи „Площад Славейков“. Дълги години той имаше обвързващ договор с Нова телевизия, и беше една от най-големите ù звезди.

Той обаче напуска медията и става лице на най-големия ù конкурент заради емблематичния си образ в „Стани богат“. През новия сезон журналистът отсъства от ефира на Нова. Актьорът Михаил Билалов се оттегля от предаването заради натоварването си с многобройни ангажименти в театъра и киното.

Ники Кънчев е водещ на предаването в продължение на дълги години. Работата му в „Стани богат“ стартира още през 2001 г., когато шоуто се появява за пръв път в ефира на Нова телевизия. Зрителите все още свързват предаването с характерния му маниер на водене.

След като Нова телевизия не поднови лиценза „Стани богат” се завърна по БНТ1, но с нов водещ – Михаил Билалов. По-късно предаването се прехвърли в БТВ, където се излъчва вече от 2 години. Голямата награда от 100 хил. лв. все още не е спечелена.

Ники Кънчев така и на загърби напълно любовта си воденето на подобен тип предавания. Той водеше българският еквивалент на световноизвестния формат The Chase.

В голямото си завръщане той няма да беше сам. Застана пред зрителите с елитен отбор от най-знаещите хора в България, които ще нарича „преследвачите“. Участниците в играта ще трябва да се изправят срещу четирима професионални „преследвачи“ и да отговорят на въпроси, чиито брой може да достигне до 210 само в едно предаване. Сумата, която може да бъде спечелена, е неограничена и зависи единствено и само от знанията на играчите и тяхната смелост да поемат рискове.

Актуално

Избрано за вас