Отново обвиниха Жерар Депардийо в сексуален тормоз

Снимка: VALERY HACHE / AFP

Отново обвиниха Жерар Депардийо в сексуален тормоз

Снимка: VALERY HACHE / AFP
Сподели

Актриса е подала жалба за сексуално посегателство срещу Жерар Депардийо, предаде АФП.

Елен Дарас твърди, че актьорът е потърсил нежелан от нея сексуален контакт по време на снимките на филм през 2007 г., съобщиха парижки прокурори.

Разследващите проучват жалбата, която вероятно попада в обхвата на френската законова давност, за да решат дали да започнат разследване.

Според показанията на Дарас

Депардийо я е опипвал,

когато е била на 26 години и се е снимала като статист във филма „Disco“.

Той „прокара ръка по бедрата и задните ми части“, след което „каза направо: „Искаш ли да дойдеш в моята гримьорна?“, добавя тя.

Дарас отхвърлила предложението, но това не променило нищо и Депардийо продължил да я опипва между снимките, предаде БГНЕС.

През 2020 г. на актьора му бяха повдигнати обвинения след оплаквания за изнасилвания и сексуални посегателства по жалба на актрисата Шарлот Арнолд.

Оттогава и други жени обвиняват Жерар Депардийо в сексуално насилие в пресата. През октомври той излезе със становище, че не е „изнасилвач“.

„Никога

не съм злоупотребявал с жена“,

категоричен бе той.

Депардийо не е единствената звезда, която попада под ударите на закона след подобни обвинения през последните месеци. В сексуално посегателство беше обвинен и носителят на „Оскар” Джейми Фокс. Малко преди това певицата Каси се обърна към съда с твърдението, че бившият ѝ дългогодишен приятел рапърът Пъф Деди я е принуждавал да извършва сексуални действия с други хора, докато той ги наблюдавал. Двамата обаче постигнаха извънсъдебно споразумение.

Актуално

Избрано за вас