Глобиха Шварценегер в Германия, не декларирал часовника си

Снимка: Bild

Глобиха Шварценегер в Германия, не декларирал часовника си

Снимка: Bild
Сподели

Новината, че митнически служители на летището в Мюнхен са задържали за кратко Арнолд Шварценегер заради пренасяне на недеклариран часовник, обиколи мрежата за броени часове. Но какъв часовник може да донесе глоба от 35 000 евро?

Според The Guardian часовникът е специално изработен за актьора от Audemars Piguet. Той е на стойност 26 000 евро. Шварценегер планираше да го продаде на търг в помощ на своята благотворителна организация. Идеята беше парите от продажбата да отидат за справянето с кризата с климата.

Моделът Royal Oak Offshore „End of Days“, представен през 1999 г., е

един от най-впечатляващите,

правени някога. Жълтите детайли на модела по стоманения корпус с черно покритие, предлагат уникална цветова тема за онези години, предаде БТВ.

Както подсказва името, този часовник е изработен за героя на Шварценегер във филма „Терминатор: Краят на дните“ . Аксесоарът е пуснат в ограничено издание от 500 броя.

Роденият в Австрия актьор и бивш губернатор на Калифорния е бил задържан на летището за около три часа след пристигането си от Лос Анджелис. Шварценегер е бил отведен настрани от полицаи, които претърсили багажа му и намерили часовника. Твърди се, че актьорът не го е декларирал в митническия формуляр при пристигането си.

Преди дни звездата Хулио Иглесиас също бе задържан от летищните власти, но в Доминикана. Оказа се, че се е опитал да внесе в страната 42 кг храна, скрити в тайник в куфара му.

Актуално

Избрано за вас